Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hugo92

Pasemka Britni

Polecane posty

12 minut temu, Gejlkozloski napisał:

Skasowany

Wysłałam wam 🙂

Ja też bym poprosiła na priv

Ja tez proszę na priv nowy wątek i jakbyście miały tego insta o naszej kruloffffej 🤣🥰

2 godziny temu, Gejlkozloski napisał:

Skasowany

Wysłałam wam 🙂

Prześlij proszę i mi 😊

14 minut temu, Cudak92 napisał:

Można prosić tez chetnie poczytam 😁

To i ja poproszę 🤣

Ja również poproszę na priv ❤ 

Moja obowiązkowa lektura przed snem 😂

51 minut temu, Gejlkozloski napisał:

Wątek znowu usunięty 🙈 

Wlasnie widzialam. Niech ona sie lepiej za robote wezmie, a nie za zglaszanie watkow. Czy ona mysli, ze nie powstana nowe? Pfff 😂😂😂

Dziewczyny trzeba założyć wątek pod nazwą, który się z nią nie kojarzy. Trudniej będzie jej znaleźć 

20 minut temu, MałaMi1 napisał:

Dziewczyny trzeba założyć wątek pod nazwą, który się z nią nie kojarzy. Trudniej będzie jej znaleźć 

Moze cos, co jest jej przeciwienstwem? 

22 godziny temu, Ekscentryczna_32 napisał:

Moze cos, co jest jej przeciwienstwem? 

Przeciwieństw jest masa 😄 ładna dziewczyna, kobieta z klasą, długonoga piękność, ponętna brunetka, miłośniczka zwierząt, profesjonalna stylistka, szczęśliwa mężatka, inteligentna abstynentka, chodzący wzór do naśladowania, miła i kulturalna dusza towarzystwa, rozchwytywana przez marki w celu współpracy, perfekcyjnie znająca dwa języki, poukładana mama trójki dzieci, ceniąca spokój i naturę ...

2 godziny temu, Xxx95 napisał:

Przeciwieństw jest masa 😄 ładna dziewczyna, kobieta z klasą, długonoga piękność, ponętna brunetka, miłośniczka zwierząt, profesjonalna stylistka, szczęśliwa mężatka, inteligentna abstynentka, chodzący wzór do naśladowania, miła i kulturalna dusza towarzystwa, rozchwytywana przez marki w celu współpracy, perfekcyjnie znająca dwa języki, poukładana mama trójki dzieci, ceniąca spokój i naturę ...

Ona i tak znajdzie🤷 wszystko znika z prędkością światła, ale musialysmy ją wkur***🤣

11 minut temu, Gejlkozloski napisał:

Ona i tak znajdzie🤷 wszystko znika z prędkością światła, ale musialysmy ją wkur***🤣

Prawda boli 😂 zła jest bo wiemy o jej biznesie kamerkowym 😂😅

2 minuty temu, Moniqq napisał:

Prawda boli 😂 zła jest bo wiemy o jej biznesie kamerkowym 😂😅

Pewnie nie może już dodać tego filmiku na tiktoka bo jej zablokowali, że ciągle był zgłaszany, a to była taka dobra reklama jej kamerkowych poczynań i za co ona teraz będzie prosecco kupowała 😂 dwie butelki dziennie to nie są tanie rzeczy 🤣

No i poleciał kolejny.. za robotę by sie larwa leniwa wzięła a nie usuwanie wątków! 

Mąż marnotrawny wrócił do domu i już nie może świecić tyłkiem na kamerkach to jej się nudzi strasznie, trzeba jej jakąś robotę znaleźć 😁

Heyo, po 3 miesiacach obserwowania i plakania ze smiechu ( ma lockdownie w koncu sie moze zaczac nudzic 🤣) w koncu zalogowalam sie ale majeteczki polecialy... czy tak zapytam, jest mozliwosc ze zostalam zablokowana bo jestem nowa? 🤔  Nie oskarzam tylko pytam.. to moja pierwsza stycznosc z Kafeteria 🤣

A tak w ogole to witam 😜 i dziekuje za te dawke smiechu... jestem z Wami od Woooon... po kryjomu 😅😅

Oglądam  jej nową produkcję😅 i pierwsze co się rzuca w oczy to te włosy nie rozczesane, później oczywiście wleciał turban na głowie, sto ręczników na drzwiach😐😐😐😕 wtf kto tak robi. I te stopy nosz kurde ostatni raz jem jak oglądam kruloffa 🤮🤮🤮 jeszcze się nie nauczyłam 😂

3 minuty temu, FicusBambino napisał:

Heyo, po 3 miesiacach obserwowania i plakania ze smiechu ( ma lockdownie w koncu sie moze zaczac nudzic 🤣) w koncu zalogowalam sie ale majeteczki polecialy... czy tak zapytam, jest mozliwosc ze zostalam zablokowana bo jestem nowa? 🤔  Nie oskarzam tylko pytam.. to moja pierwsza stycznosc z Kafeteria 🤣

A tak w ogole to witam 😜 i dziekuje za te dawke smiechu... jestem z Wami od Woooon... po kryjomu 😅😅

Królowa ogrów zeżarła wątek 🤣

Ja wiem jak ta łajza to znajduje, szok ze z jej IQ na to wpadla. Kiedys jej sie znudzi to zglaszanie.

Pamietaj! Jako osoba rzekomo gleboko udochowiona, positive vibes i inne glupotki powinnas sobie darowac wchodzenie na kafe. W koncu tutaj tylko hejt! Zadbaj o swoje zdrowie, nie czytaj, zapal kadzidelko odpal muzyczke i zalej sie dwiema buteleczkami proseczko! 

buziaczki! 🥰😘

8 minut temu, Gejlkozloski napisał:

Mąż marnotrawny wrócił do domu i już nie może świecić tyłkiem na kamerkach to jej się nudzi strasznie, trzeba jej jakąś robotę znaleźć 😁

Zobaczymy na jak dlugo 😂😂😂

1 minutę temu, Gejlkozloski napisał:

Królowa ogrów zeżarła wątek 🤣

Szybka jest ostatnio 😏 Nie lubie zle mhslec o ludziach ale ona jest ewenementem klamliwym, ze szok 😲 No to chociaz tyle... w razie czego... bede Was szukac zawsze 😂😂

2 godziny temu, Xxx95 napisał:

Doceniam kreatywnosc 😂❤️

3 minuty temu, Ekscentryczna_32 napisał:

Ja wiem jak ta łajza to znajduje, szok ze z jej IQ na to wpadla. Kiedys jej sie znudzi to zglaszanie.

Pamietaj! Jako osoba rzekomo gleboko udochowiona, positive vibes i inne glupotki powinnas sobie darowac wchodzenie na kafe. W koncu tutaj tylko hejt! Zadbaj o swoje zdrowie, nie czytaj, zapal kadzidelko odpal muzyczke i zalej sie dwiema buteleczkami proseczko! 

buziaczki! 🥰😘

Dziwne, że ten jeszcze jest. 

Jak coś to dajcie znać na priv jak powstanie coś nowego 😉