TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) Marze, zeby mieć mężczyznę, który będzie mnie kochał inaczej. I ja inaczej będę go kochała a nasza miłość bedzie zupelnie niewidzialna. Marzę o relacji zdrowej i intensywnie dającej radosc i kopa na kolejny dzień . Marzę o mężczyźnie który chwilami będzie marzyło mnie a ciągle o tym samym co ja... marzę o takim który odpowie zawsze na mnie pytanie, nie tylko wtedy kiedy sam będzie mi je zadac chciał. Myslicie, że ktoś taki moze stanąć na mojej drodze? . Czy moze spotkamy się w połowie?..ahh..rozmarzyłam się . Edytowano Styczeń 11, 2021 przez TwojaMuuza 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 4 minuty temu, kupol 1 napisał: Jolka chcesz zdradzić męża? Ojjjj dej spokoj... Romantyzmu trochę, no ludzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 1 minutę temu, Lewi Szusterman napisał: ha tfu na tę lafiryndę Nie znam żadnej jolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 1 minutę temu, kupol 1 napisał: Romantyzmu na stare lata ci się zachciało? Jakie stare, jakie stare? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 11, 2021 18 minut temu, TwojaMuuza napisał: Marze, zeby mieć mężczyznę, który będzie mnie kochał inaczej. I ja inaczej będę go kochała a nasza miłość bedzie zupelnie niewidzialna. Marzę o relacji zdrowej i intensywnie dającej radosc i kopa na kolejny dzień . Marzę o mężczyźnie który chwilami będzie marzyło mnie a ciągle o tym samym co ja... marzę o takim który odpowie zawsze na mnie pytanie, nie tylko wtedy kiedy sam będzie mi je zadac chciał. Myslicie, że ktoś taki moze stanąć na mojej drodze? . Czy moze spotkamy się w połowie?..ahh..rozmarzyłam się . a ja marzyłam studiować medycynę w USA, bo trwa tylko 4 lata a specjalizacja 3, no ale coś nie wyszło:( 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 11, 2021 @kupol 1 wiem głupie, sama się z tego śmieje, to było nierealne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 3 minuty temu, Java napisał: @kupol 1 wiem głupie, sama się z tego śmieje, to było nierealne Ale moje marzenia sa realne, kwestia dogadania;) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: Ale moje marzenia sa realne, kwestia dogadania;) Jednak najgorsza jest świadomość, że te zimne kalkulacje mogą przerodzić się w gorace i namietne noce i wtedy jest klopot. Edytowano Styczeń 11, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Lewi Szusterman napisał: Zastanówmy się. Podstarzała grubokoścista mężatka z bachorami... Tak, żaden facet o niczym innym nie marzy. O ty swintuchu!!!!, przeczytaj ze zrozumieniem o co mi chodzi. Wejdź w głębię tego tekstu. Edytowano Styczeń 11, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 4 minuty temu, BoniBluBąbel napisał: Mąż to raczej zawalista przeszkoda w drodze do miłości Damianka. Nie bedziemy gdybać co by było gdyby się odbylo;) ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 6 minut temu, Leżaczek napisał: Kochanku? Czyms wiecej ale nie więcej niż sam by tego chciał;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 11, 2021 Co to znaczy, że miłość będzie niewidzialna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Co to znaczy, że miłość będzie niewidzialna? Uruchom wyobraźnię!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 11, 2021 8 minut temu, TwojaMuuza napisał: Uruchom wyobraźnię!! To, co mi przychodzi do głowy wyklucza się ze „zdrową relacją”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: To, co mi przychodzi do głowy wyklucza się ze „zdrową relacją”. Mógłbyś przestac patrzeć na wszystko szablonowo? Nie wytlumacze ci skoro masz okrojony obraz wyobraźni. No np tutaj masz jabłka , ale kazde z nich ma inny kolor i inny smak mimo tego ,że jedno o drugie jest nadal niezaprzeczalnie jabłkiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 11, 2021 17 minut temu, TwojaMuuza napisał: Mógłbyś przestac patrzeć na wszystko szablonowo? Nie wytlumacze ci skoro masz okrojony obraz wyobraźni. No np tutaj masz jabłka , ale kazde z nich ma inny kolor i inny smak mimo tego ,że jedno o drugie jest nadal niezaprzeczalnie jabłkiem;) Przepraszam, ale nie rozumiem, może to dlatego, że mam zbyt podłej jakości wyobrażnię. 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 11, 2021 17 minut temu, agent of Asgard napisał: Przepraszam, ale nie rozumiem, może to dlatego, że mam zbyt podłej jakości wyobrażnię. 🖐 Ojj i juz sie obraził. I więcej dystansu proponuję. To tak z dobrego serca i czystej rzyczliwosci.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) Nie jestem obrażony, mimo tego, że to, co mi napisałaś, było w gruncie rzeczy nieuprzejme, podobnie, jak kolejna sugestia, że brakuje mi dystansu. Domyślam się, że nie miałaś złych intencji i miał to być żart. Sam cały czas łapię się jeszcze na podobnych zachowaniach. Edytowano Styczeń 11, 2021 przez agent of Asgard 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 11, 2021 4 godziny temu, TwojaMuuza napisał: Ale moje marzenia sa realne, kwestia dogadania;) Dokładnie tak jest jak piszesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach