Karola338 0 Napisano Styczeń 11, 2021 Bardzo kocham męża, ale w pracy mam kolegę do którego też coś czuję. Cały czas o nim myślę, flirtujemy w pracy, piszemy że sobą. Gdy tak o nim myślę to chciałabym czegoś więcej, ale męża też kocham i nie chcę go zranić i naszego synka. Jesteśmy małżeństwem od dwóch lat. Ale nie mogę nie myśleć o koledze z pracy i marzy mi się coś więcej. Nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiol 2 Napisano Styczeń 11, 2021 on jakie ma zapędy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 11, 2021 1 godzinę temu, Karola338 napisał: Bardzo kocham męża, Tak. Jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 11, 2021 1 godzinę temu, Karola338 napisał: Nie wiem co robić Twój mąż Cię ubiegł. Nie możecie się po prostu dogadać na osobności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wirtualna księżniczka 74 Napisano Styczeń 11, 2021 Siądzcie we troje i dogadajcie się,chyba że wolisz romansować za plecami męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wirtualna księżniczka 74 Napisano Styczeń 12, 2021 Dziwie się Tobie że po tak krótkim czasie trwania w małżeństwie byłaś w stanie zadurzyć się w kimś innym tym bardziej jeśli Twój mąż jest spoko gościem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Styczeń 12, 2021 3 godziny temu, Karola338 napisał: Bardzo kocham męża, ale w pracy mam kolegę do którego też coś czuję. Cały czas o nim myślę, flirtujemy w pracy, piszemy że sobą. Gdy tak o nim myślę to chciałabym czegoś więcej, ale męża też kocham i nie chcę go zranić i naszego synka. Jesteśmy małżeństwem od dwóch lat. Ale nie mogę nie myśleć o koledze z pracy i marzy mi się coś więcej. Nie wiem co robić To tylko seks. Namiętność. Z poważnymi uczuciami to nie ma nic wspólnego. On o tym wie, Ty jeszcze nie. A podobno to faceci myślą k#&%$em. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Styczeń 12, 2021 Potrafisz wymienić w ciągu 20 sekund z 5 wad tego kolegi ? Nie ,to zauroczona jesteś w swoim wyobrażeniu . Szybko otrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
😶😶😶 2 Napisano Styczeń 12, 2021 11 godzin temu, Karola338 napisał: Bardzo kocham męża, ale w pracy mam kolegę do którego też coś czuję. Cały czas o nim myślę, flirtujemy w pracy, piszemy że sobą. Gdy tak o nim myślę to chciałabym czegoś więcej, ale męża też kocham i nie chcę go zranić i naszego synka. Jesteśmy małżeństwem od dwóch lat. Ale nie mogę nie myśleć o koledze z pracy i marzy mi się coś więcej. Nie wiem co robić Chcesz sięgnąć po coś co może odmienić Twoje życie na zawsze,masz rodzinę, zastanów się co jest ważniejsze,chwilowe zauroczenie czy miłość którą masz.Zauroczenia mijają,jak wszystkie ulotne i niepielęgnowane chwile. Twoja decyzja,nikt za Ciebie nie wybierze drogi którą Ty będziesz szła. Pamiętaj tylko o jednym,nie ma odwrotu, nigdy. To już zawsze zostanie z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wirtualna księżniczka 74 Napisano Styczeń 12, 2021 Zastanów się czy kolega byłby w stanie udźwignąć ciężar wychowywania Twojego dziecka...jeśli nie, to czy warto ryzykować utratę stałego bezpiecznego związku dla paru chwil namiętności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
😶😶😶 2 Napisano Styczeń 12, 2021 Już samo to że "kolega" powinno zapalić lampkę gdzie trzeba. Jeszcze daleko mu do przyjaźni,a już ma wychowywać dziecko Trochę nie tędy droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Styczeń 12, 2021 11 godzin temu, Karola338 napisał: Bardzo kocham męża, ale w pracy mam kolegę do którego też coś czuję. Cały czas o nim myślę, flirtujemy w pracy, piszemy że sobą. Gdy tak o nim myślę to chciałabym czegoś więcej, ale męża też kocham i nie chcę go zranić i naszego synka. Jesteśmy małżeństwem od dwóch lat. Ale nie mogę nie myśleć o koledze z pracy i marzy mi się coś więcej. Nie wiem co robić Może dorosnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach