Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 (edytowany) Znam taką babę co co chwilę zostawia facetów bo ciągle poznaje nowego. Nie docenia tego co ma! Co to za podejście! Jan można bez przerwy kogoś zostawiać bo trafił się następny. Niewyżyta .... Nie myśli o tym że np. inni w ogóle nikogo nie mieli albo nie mają, chociaż chcą kogoś poznać! Jak ona to robi! No ale jak się robi takie sukowate minki, chodzi prawie nagim, jest się niunią dziunią jak ona to może to działa na facetów. Nie wiem. Ja w każdym razie czuję niesprawiedliwość bo mi np. przychodzi z trudem poznanie kogokolwiek, w sensie jakiegoś chłopaka Edytowano Styczeń 14, 2021 przez Nana3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 14, 2021 Kiedykolwiek znudzisz się tym co robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 3 godziny temu, 3310 napisał: Kiedykolwiek znudzisz się tym co robisz? Czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 14, 2021 3 godziny temu, Nana3 napisał: Znam taką babę co co chwilę zostawia facetów bo ciągle poznaje nowego. Oby nigdy na taką nie trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 14, 2021 Zazdrościsz jej tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Styczeń 14, 2021 3 godziny temu, Nana3 napisał: Znam taką babę co co chwilę zostawia facetów bo ciągle poznaje nowego. Nie docenia tego co ma! Co to za podejście! Jan można bez przerwy kogoś zostawiać bo trafił się następny. Niewyżyta .... Nie myśli o tym że np. inni w ogóle nikogo nie mieli albo nie mają, chociaż chcą kogoś poznać! Jak ona to robi! No ale jak się robi takie sukowate minki, chodzi prawie nagim, jest się niunią dziunią jak ona to może to działa na facetów. Nie wiem. Ja w każdym razie czuję niesprawiedliwość bo mi np. przychodzi z trudem poznanie kogokolwiek, w sensie jakiegoś chłopaka Jest pewna sprzeczność w Twojej wypowiedzi. "Jak ona to robi!" Stwierdzasz, chociaż brzmi jak pytanie. Następnie sama sobie odpowiadasz. Spróbuj zadziałać w taki sam sposób, może i Tobie się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 40 minut temu, ToBezZnaczenia napisał: Zazdrościsz jej tego? Też bym chciała mieć powodzenie. Doceniłabym faceta a ona nie docenia i ciągle chce więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 14, 2021 1 minutę temu, Nana3 napisał: Też bym chciała mieć powodzenie. Doceniłabym faceta a ona nie docenia i ciągle chce więcej Jakbyś miała, to nie wiadomo, czy byś doceniała. Mogłabyś się zachłysnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 Rozwiązłość, brak uczuć i gościnność w pasie. Po prostu postawiła na karierę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 2 minuty temu, Solero napisał: Rozwiązłość, brak uczuć i gościnność w pasie. Po prostu postawiła na karierę Dlaczego gościnność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 6 minut temu, Nana3 napisał: Dlaczego gościnność Dlaczego postawiła na karierę to musisz ją pytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 2 minuty temu, Solero napisał: Dlaczego postawiła na karierę to musisz ją pytać Postawiła na karierę. Ale facetów też ma. Ona ma wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 5 minut temu, Nana3 napisał: Postawiła na karierę. Ale facetów też ma. Ona ma wszystko Kariera to właśnie częsta zmiana gałęzi choć sektor ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 13 minut temu, Solero napisał: Kariera to właśnie częsta zmiana gałęzi choć sektor ten sam Czyli że jak masz karierę to więcej facetów się koło ciebie kręci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 6 minut temu, Niby normalny napisał: no ja nie wiem czy lepiej jest mieć 100 bolców na rok, problemy ze swoją rozklapiochą i inne choroby, bycie taką super niezależną karierowiczką czy mieć kochającego faceta który jest przy tobie, dzieciaczka który kręci się koło ciebie i posiadanie może nie bogatego ale szcześliwego życia. A co twoim zdaniem jest lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 12 minut temu, Vlad Sajovnik napisał: Bo faceci nie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 17 minut temu, Nana3 napisał: Czyli że jak masz karierę to więcej facetów się koło ciebie kręci? Nic nie rozumiesz ale to nic nie szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 1 minutę temu, Solero napisał: Nic nie rozumiesz ale to nic nie szkodzi To mi wytłumacz bo chcę rozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 12 minut temu, Nana3 napisał: To mi wytłumacz bo chcę rozumieć Przykro mi ale nie martw się, jesteś jeszcze młoda i wszystko przed Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 14 minut temu, Solero napisał: Przykro mi ale nie martw się, jesteś jeszcze młoda i wszystko przed Tobą Skąd niby wiesz że jestem mloda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 1 minutę temu, Nana3 napisał: Skąd niby wiesz że jestem mloda Męska intuicja nie szwankuje aż tak jak kobieca, przeczucie i nie mów że się myle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 3 minuty temu, Solero napisał: Męska intuicja nie szwankuje aż tak jak kobieca, przeczucie i nie mów że się myle Nie mylisz się. Jestem młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 147 Napisano Styczeń 14, 2021 25 minut temu, Solero napisał: Przykro mi ale nie martw się, jesteś jeszcze młoda i wszystko przed Tobą Dajesz się wkręcać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 6 minut temu, Nana3 napisał: Nie mylisz się. Jestem młoda Jakby nie bylo ja także jestem młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 3 minuty temu, AlainDelon napisał: Dajesz się wkręcać. Całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 7 minut temu, Solero napisał: Jakby nie bylo ja także jestem młody I co z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 6 minut temu, Nana3 napisał: I co z tego Nic, kompletnie nic więc spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 5 minut temu, Solero napisał: Nic, kompletnie nic więc spokojnie. To po co w ogóle piszesz. Co za ludzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 14, 2021 13 minut temu, Nana3 napisał: To po co w ogóle piszesz. Co za ludzie.... Odpowiedziałem na Twoje nurtujące pytanie, zgadza sie co za ludzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nana3 0 Napisano Styczeń 14, 2021 Przed chwilą, Solero napisał: Odpowiedziałem na Twoje nurtujące pytanie, zgadza sie co za ludzie... Nie odpowiedziałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach