mamdwaoka 34 Napisano Styczeń 19, 2021 Czy to prawda, ze żaden facet nie utrzymuje kontaktu z kobieta bezinteresownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 19, 2021 10 minut temu, mamdwaoka napisał: Czy to prawda, ze żaden facet nie utrzymuje kontaktu z kobieta bezinteresownie? Oczywiście że prawda. Nie da się nie utrzymywać kontaktu interesownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 19, 2021 1 godzinę temu, mamdwaoka napisał: Czy to prawda, ze żaden facet nie utrzymuje kontaktu z kobieta bezinteresownie? A czy chodzi o to że ktoś z Tobą utrzymuje kontakt i nie wiesz co się święci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamdwaoka 34 Napisano Styczeń 20, 2021 10 godzin temu, Solero napisał: A czy chodzi o to że ktoś z Tobą utrzymuje kontakt i nie wiesz co się święci. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Styczeń 20, 2021 11 godzin temu, mamdwaoka napisał: Czy to prawda, ze żaden facet nie utrzymuje kontaktu z kobieta bezinteresownie? Też mam do tego wątpliwości chociaż nie zakładam że jest to niemożliwe przecież istnieją osoby bezinteresowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Styczeń 20, 2021 11 godzin temu, mamdwaoka napisał: Czy to prawda, ze żaden facet nie utrzymuje kontaktu z kobieta bezinteresownie? Nikt nie utrzymuje z nikim kontaktów "bezinteresownie". Człowiek jest z natury egoistyczny i interesowny, nie robi niczego, co w jakiś sposób nie byłoby korzystne i/czy opłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 20, 2021 13 godzin temu, mamdwaoka napisał: Tak zatem wykładaj karty i czekaj na bieg wydarzeń, analizuj i podejmuj decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamdwaoka 34 Napisano Styczeń 20, 2021 Nie mogę wyłożyć kart... boję się porażki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 20, 2021 1 minutę temu, mamdwaoka napisał: Nie mogę wyłożyć kart... boję się porażki Jeśli jesteś dojrzałą kobietą to nie masz czego się bać, albo w lewo albo w prawo. Chyba że chcesz być koleżanką na tele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach