KEY 0 Napisano Styczeń 20, 2021 Gatta to polska marka odzieżowa, zajmuje się głównie bielizną damską. W ostatnich latach postawiła na własne salony w galeriach, niestety przyszedł covid i spowodował zamknięcie galerii w tym i salony gatty co dało duże straty oraz doprowadziło przedsiębiorstwo na skraj bankructwa. Sam jestem patriotą ekonomicznym, staram się kupować polskie produkty dlatego mi smutno ale zastanawiam się, czy tylko mi. Generalnie opinie w internecie na temat gatty są negatywne bądź, mieszane (nie ma dużo pozytywnych), jako że jestem facetem to nie miałem styczność z produktami tej marki. Dlatego pytanie do was czy będziecie za nią tęsknić, czy raczej nikt się tym nie przejmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Máighréad Napisano Styczeń 20, 2021 Ciągle coś wchodzi na rynek i zaraz jest wycofywane. Gatta jest mi znana tylko z rajstop. Nie przypadły mi do gustu. Wszystko mi jedno. > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Styczeń 22, 2021 Mam chyba tylko jedne rajtki. Dla mnie jakieś takie wszystko robione dla kobiet po 40, nie ujmując nikomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach