serduszko7 92 Napisano Styczeń 21, 2021 Dziecko 2 latka, spokojne, grzeczne, ile zapłacić niani? Ile teraz biorą w Krakowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BywałoLepiej 4 Napisano Luty 1, 2021 Myślę że ok 20 zł na godzinę będzie fajną już stawką. Też wiele zależy, bo im mniej godzin tym stawka wyższa, jak na dużo godzin to można po negocjować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos77 0 Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja płacę 30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JołkiPołki 0 Napisano Kwiecień 28, 2021 (edytowany) Ja płacę 40zeta.....teściowej.... Edytowano Kwiecień 28, 2021 przez JołkiPołki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Kwiecień 29, 2021 Dnia 21.01.2021 o 13:12, serduszko7 napisał: Dziecko 2 latka, spokojne, grzeczne, ile zapłacić niani? Ile teraz biorą w Krakowie? Minimum 100 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 A ZUSy itp? ma być na legalu wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiracjabyc 8 Napisano Lipiec 14, 2021 Śmieszne stawki wołacie. To chyba ta osoba musi być pedagogiem i pielęgniarką w jednym... Ja na studiach pilnowałam dzieci 4-6 lat za 5-8 zł/h było to 8 lat temu. Moja teściowa pilnowała dziecko roczne, aż do 2,5 roku lekarzy za 20zl/h. Moim zdaniem wszystko zależy od wymagań co do osoby sprawującej opiekę. Jeśli nie musi mieć pedagogicznego wykształcenia, bez dodatkowego gotowania i sprzątania, to stawka 20 zł jest już fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama5 0 Napisano Sierpień 31, 2021 A ja mam zupełnie inną umowę. Mam ustaloną stawkę dzienną i czy jestem krócej czy dużej stawka jest ta sama. Jeśli ja nie przyjdę bo jestem np chora, to za taki dzień nie dostaję pieniędzy. Jeśli moi pracodawcy dają mi wolny dzień (poza umówionym dwutygodniowy urlopem latem), takie nadprogramowe wolne, płacą mi normalnie. Dla mnie to B cenne, bo swoją pracę traktuję poważnie i stały dochód jest do mnie ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cupcake 1 Napisano Wrzesień 1, 2021 Jest program, że państwo opłaca za rodzica zus niani, a rodzic płaci wypłatę i podatek co miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach