Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

15latek

Co robić?

Polecane posty

Hejka! Moja siostra jest straszną bałaganiarą, a ja zawsze muszę sprzątać cały dom. Na podłodze ma różne bieliznę, skarpetki czy małe zabawki. Co robić: podnosić czy podczas odkurzania zasysać do Odkurzacza dodam że jestem chłopakiem, a siostra ma 14 lat.

Chcę mieć spokój a pozatym widizłem wiele filmików, na którym były to robione z użyciem odkurzacza takiego jakiego ja mam

3 godziny temu, 15latek napisał:

Co robić: podnosić czy podczas odkurzania zasysać do Odkurzacza

Oczywiście, że zasysać. Na jej oczach. Żeby znała konsekwencje swojego bałaganiarstwa. 😉

Dnia 21.01.2021 o 17:45, Nemetiisto napisał:

Oczywiście, że zasysać. Na jej oczach. Żeby znała konsekwencje swojego bałaganiarstwa. 😉

Spróbowałem, bardzo miłe uczucie widzieć jak odkurzacz połyka jej majteczki czy rajstopki. Teraz traktujemy to jako karę. Nawet ona teraz zaczęła sprzątać, nawet w moim pokoju, to też nie miała litości dla moich rzeczy w moim pokoju 😁

1 godzinę temu, 15latek napisał:

Spróbowałem, bardzo miłe uczucie widzieć jak odkurzacz połyka jej majteczki czy rajstopki. Teraz traktujemy to jako karę. Nawet ona teraz zaczęła sprzątać, nawet w moim pokoju, to też nie miała litości dla moich rzeczy w moim pokoju 😁

Brawo! Wzajemne lekcje porządku działają. 😀

Ustaliśmy zasadę: "Co jest na podłodze, to połyka to odkurzacz l." Traktujemy to jako zabawę. :3