15latek 3 Napisano Styczeń 21, 2021 Hejka! Moja siostra jest straszną bałaganiarą, a ja zawsze muszę sprzątać cały dom. Na podłodze ma różne bieliznę, skarpetki czy małe zabawki. Co robić: podnosić czy podczas odkurzania zasysać do Odkurzacza dodam że jestem chłopakiem, a siostra ma 14 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Styczeń 21, 2021 Chcesz zepsuć odkurzacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15latek 3 Napisano Styczeń 21, 2021 Chcę mieć spokój a pozatym widizłem wiele filmików, na którym były to robione z użyciem odkurzacza takiego jakiego ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 21, 2021 3 godziny temu, 15latek napisał: Co robić: podnosić czy podczas odkurzania zasysać do Odkurzacza Oczywiście, że zasysać. Na jej oczach. Żeby znała konsekwencje swojego bałaganiarstwa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15latek 3 Napisano Styczeń 23, 2021 Dnia 21.01.2021 o 17:45, Nemetiisto napisał: Oczywiście, że zasysać. Na jej oczach. Żeby znała konsekwencje swojego bałaganiarstwa. Spróbowałem, bardzo miłe uczucie widzieć jak odkurzacz połyka jej majteczki czy rajstopki. Teraz traktujemy to jako karę. Nawet ona teraz zaczęła sprzątać, nawet w moim pokoju, to też nie miała litości dla moich rzeczy w moim pokoju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 23, 2021 1 godzinę temu, 15latek napisał: Spróbowałem, bardzo miłe uczucie widzieć jak odkurzacz połyka jej majteczki czy rajstopki. Teraz traktujemy to jako karę. Nawet ona teraz zaczęła sprzątać, nawet w moim pokoju, to też nie miała litości dla moich rzeczy w moim pokoju Brawo! Wzajemne lekcje porządku działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15latek 3 Napisano Styczeń 25, 2021 Ustaliśmy zasadę: "Co jest na podłodze, to połyka to odkurzacz l." Traktujemy to jako zabawę. :3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 Wyrzucaj bielizne do kosza, zacznie brakować to doceni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinuka 0 Napisano Czerwiec 4, 2021 Dobra rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach