Sannabelle 0 Napisano Styczeń 22, 2021 Dlaczego Polacy tak bulwersują się, kiedy Polka spotyka się z obcokrajowcem? Czy w innych krajach też jest taka dziwna reakcja? Nigdy nie słyszałam, żeby Polka miała problem z tym, że jakiś facet umawia się z dziewczyną z innego kraju. O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Styczeń 22, 2021 (edytowany) 16 minut temu, oinky napisał: hindusi i czarni smierdza (taka biologia) ups rasizm ... nie no zart : / co poradzem ze tak se mysle Sa i Polacy nie stosujacy sie do zasad higieny i tych mocno czuc. To jest kwestia zachowania czystosci i w pracy nigdy nie spotkalam sie z brudnymi obcokrajowcami. Czy zwiazki mieszane za granica kogos bulwersuja? Nigdy sie z tym nie spotkalam. Edytowano Styczeń 22, 2021 przez AZS56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnied 7 Napisano Styczeń 23, 2021 Na zachodzie nic nie jest dziwne. Ani wiek, ani status spoleczny, a juz na pewno nie narodowosc. Love is love. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serce Napisano Styczeń 23, 2021 Polacy są zaściankowi, w tym sęk i w tym ambaras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 24, 2021 Dnia 22.01.2021 o 23:38, Sannabelle napisał: Dlaczego Polacy tak bulwersują się, kiedy Polka spotyka się z obcokrajowcem? Nie zauważyłem. Może dotyczy to tylko tzw: "prawdziwych Polaków"? Tym bym się nie przejmował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sakura 11 Napisano Styczeń 26, 2021 Bulwersuja się tylko mężczyźni, którzy sami sobą nic nie reprezentują i maja problemy ze znalezieniem kobiety. Desperacją by było gdyby Polka mieszkająca x lat za granicą wiązała się z mężczyzną tylko dlatego, że jest Polakiem. Znam wiele kobiet, które są ładne a do tego inteligentne i dobrze wykształcone co mają mężów obcokrajowców. Z takich mieszanek genów wychodzą bardzo ładne dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidoBRG 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Mieszkam w UK już bardzo długo i zapewniam, że nikt inny, tylko Angielki się najbardziej bulwersują, kiedy Anglik bierze za żonę Polkę albo inną kobietę z zagranicy. Nie zauważyłem, żeby polscy faceci mieli z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Styczeń 27, 2021 Dnia 22.01.2021 o 23:38, Sannabelle napisał: Nigdy nie słyszałam, żeby Polka miała problem z tym, że jakiś facet umawia się z dziewczyną z innego kraju. Mało widziałaś. Był ostatnio głośny artykuł o Polakach wiążących się z Ukrainkami. I pełno komentarzy, że Polacy to nieudacznicy, którzy boją się polskich niezależnych kobiet. Ja nie mam problemu z Polkami, które wiążą się z obcokrajowcami. Mam problem jedynie z hipokryzją. Nie ma co ukrywać, że Polki zupełnie inaczej traktują obcokrajowców i Polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach