Funkcjaedox 1 Napisano Styczeń 26, 2021 ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Styczeń 26, 2021 Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, julka.roxi.btslove napisał: a co to jest? Sposób zabijania więźniów przez SS w czasie II wojny światowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, julka.roxi.btslove napisał: słabo uczą w szkołach Słyszałem, że religii jest teraz więcej niż historii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 26, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Dobrym chemikiem był Walter White... Też oglądałeś Breaking Bad ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 26, 2021 12 minut temu, Benniee napisał: Oglądałem, stad wiem jak się rozpuszcza zwłoki. Obejżałam wszystkie odcinki w parę dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach