Wika50502 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Mam problem, bardzo się stresuje. Co oznacza jak od razu po okresie mam tak jakby śluz płodny, jestem dziś 4 dni po bardzo skapym okresie i mam śluz z nitkami krwi. Z facetem kochałam się 13 grudnia i wcześniej. 19 grudnia miałam skąpą miesiączkę. 13 stycznia poszłam na BETĘ i WYSZŁA <1.10mlU/ml. 18 stycznia dostałam znowu skąpej miesiączki. 23 stycznia robiłam test ciążowy i negatywny, wcześniej też robiłam. Nie wiem już co myśleć, proszę o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Styczeń 26, 2021 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Styczeń 27, 2021 6 godzin temu, Gość_2 napisał: Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że nie jesteś w ciąży A moja szklana kula mówi, że będą bliźniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Styczeń 27, 2021 17 minut temu, NaugthyBitch napisał: A moja szklana kula mówi, że będą bliźniaki. Bo Twoja kula jest nie z tej ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach