wstretnebaby 0 Napisano Styczeń 31, 2021 i nie chodzi tu o samo niedoświadczenie nigdy seksu, ale i o to że nigdy nie moge spać od kilkudziesięciu lat przez to, mam odebrane życie przez te potwory, bo byłem odrzucany, obśmiewany i gnębiony przez te potwory przez co nie mam nawet jak wyjsc z domu z braku pozytywnej energi i coś zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Styczeń 31, 2021 Jak ktoś cie tak traktuje tzn śmieje się i gnębi to znaczy że sam ze sobą ma problemy, próbuje przykryc tym własne kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Styczeń 31, 2021 3 godziny temu, wstretnebaby napisał: i nie chodzi tu o samo niedoświadczenie nigdy seksu, ale i o to że nigdy nie moge spać od kilkudziesięciu lat przez to, mam odebrane życie przez te potwory, bo byłem odrzucany, obśmiewany i gnębiony przez te potwory przez co nie mam nawet jak wyjsc z domu z braku pozytywnej energi i coś zrobić Nigdy nie chcesz wejść w związek z kobietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 31, 2021 (edytowany) Nigdy nie uogólniaj. Nie przypisuj wszystkim sqrwysynstwa, którego doświadczyłeś od konkretnych osób, a nie od całego żeńskiego rodu. Kobiety są specyficzne, ale nie każda jest zła. Edytowano Styczeń 31, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wstretnebaby 0 Napisano Styczeń 31, 2021 1 godzinę temu, Niby normalny napisał: zostań gejem, temat do zamknięcia. a nie zostane i co załamiesz sie, czy będziesz mi dalej to polecał, a może wymyślisz coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach