Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 Od pewnego czasu mam na dole w podbrzuszu spuchnięty brzuch tak jakby powiększony nie wiem od czego co to może być ciaze chyba wykluczam bo robiłam testy i ujemne a nie uprawiałam sexu tylko palcowke pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuckMyBoy 0 Napisano Luty 3, 2021 XD haha, zrób sobie test na przerost bakteryjny jelita cieńkiego. Na pusty brzuszek zjedz coś wysokiego w foodmaps, obserwuj reakcje, jeśli brzuszek będzie nadęty to poczekaj, jak przejdzie to zjedz coś bez foodmaps i obserwuj reakcje, wygogluj co to. Do dzieła!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria.michali 9 Napisano Luty 4, 2021 hmm udaj się może do dobrego dietetyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rh- 4 Napisano Luty 5, 2021 Za mało informacji by postawić jakąkolwiek diagnozę. Jeśli dolegliwości nie ustępują (jak rozumiem dzieje się tak od dłuższego czasu) należy skontaktować się z lekarzem rodzinnym. Dietetyk to nie lekarz, a zdecydowanie odradzam "mądrości z Internetów". To może być wszystko, od nadmiaru gazów, przez nietolerancję pokarmową czy jelito drażliwe po jeszcze inne. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach