Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 Od pewnego czasu mam na dole w podbrzuszu spuchnięty brzuch tak jakby powiększony nie wiem od czego co to może być ciaze chyba wykluczam bo robiłam testy i ujemne a nie uprawiałam sexu tylko palcowke pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidodido 73 Napisano Luty 1, 2021 Weź espumisan!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 18 minut temu, Fidodido napisał: Weź espumisan!! Pomoże to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidodido 73 Napisano Luty 1, 2021 Espumisan rozbija pęcherzyki powietrza w brzuchu. To lek na wzdęcia. Masz wzdęty brzuch. Boli Cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 3 minuty temu, Fidodido napisał: Espumisan rozbija pęcherzyki powietrza w brzuchu. To lek na wzdęcia. Masz wzdęty brzuch. Boli Cię? Jak co kolwiek zjem od razu mam większy brzuch i wgl na dole mam tak jakby spuchnięty nie wiem ostatnio też ćwiczę może przez to ale boli mnie nieraz okres mam taki skąpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 1 minutę temu, Zpaznokcilakier napisał: Do lekarza! I nie, że po teleporade! Tylko? Po co do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidodido 73 Napisano Luty 1, 2021 1 minutę temu, Zpaznokcilakier napisał: Do lekarza! I nie, że po teleporade! Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 Przed chwilą, Fidodido napisał: Dokładnie. Co to może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 3 minuty temu, Zpaznokcilakier napisał: Do lekarza! I nie, że po teleporade! Okres mam normalnie tylko nieraz mi się leje mniej nieraz więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidodido 73 Napisano Luty 1, 2021 Ile masz lat? Nie wiesz, że to niebezpieczne radzić sie w necie w takich sprawach? Jestem mechanikiem takze przy naprawie auta moge pomóc. Spuchniety brzuch to moze byc niestrawnosc zatrzymanie gazow nawet wody w organizmie. Do lekarza marsz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 4 minuty temu, Fidodido napisał: Ile masz lat? Nie wiesz, że to niebezpieczne radzić sie w necie w takich sprawach? Jestem mechanikiem takze przy naprawie auta moge pomóc. Spuchniety brzuch to moze byc niestrawnosc zatrzymanie gazow nawet wody w organizmie. Do lekarza marsz!!! 17 mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 1, 2021 39 minut temu, Kwiat0a napisał: Co to może być Jeśli tylko miejscowo jest wybrzuszenie to może być przepuklina choć u kobiet raczej to rzadkość chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 1, 2021 3 minuty temu, Nemetiisto napisał: Jeśli tylko miejscowo jest wybrzuszenie to może być przepuklina choć u kobiet raczej to rzadkość chyba? Na dole tylko mam jakby nwm spuchniety albo większy w podbrzuszu ale też ćwiczę więc nwm może to dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach