Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 13 godzin temu, Cyganka napisał: tej dziecinady jest cala masa. 1% facetów powie otwarcie o co chodzi reszta zwiewa bo zwyczajnie brak odwagi powiedzieć komuś że sie go już nie chce.. I Vice versa Kobiety również odwalają niezłą dziecinadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 13 godzin temu, Zalamana2828 napisał: Faceci to dziwni sa A kobiety nie? Aby napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Luty 4, 2021 Pobawił się i kopnął w .... Masz wszystko na"wypisz wymaluj" że ma Cię gdzieś. Zapomnij o nim i to jak najszybciej się da... Wiem o czym gadam,powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 2 godziny temu, SidheSantee napisał: Jeśli nie myśli się o związku jako całości, jedności, lecz chce się realizować jedynie własne potrzeby, pragnienia, masz egoizm. A takie nastawienie lubi zespalac się z podobnym. Bo łatwiej się rozumieją początkowo. Święta prawda. A potem swiniobicie. Tyle że w związku trzeba pamiętać o sobie i uwzględniać drugą osobę, a nie na odwrót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatiKati 2 Napisano Luty 4, 2021 9 godzin temu, Załamany 43 napisał: Dokładnie to samo zrobiła ze mną kobieta. Jakieś mądre wnioski? Ja chciałam stabilizacji i stałego związku o czym poinformowałam na początku naszej znajomosci. Przygodny romans nie wchodził w grę, bo wolałabym zostać sama niż być dla kogoś zabawką i to nie egoizm tylko szacunek dla samej siebie. Wnioski jestem naiwna i muszę nauczyć się żyć sama, żadnych związków. Może spotkam kiedyś kogoś podobnego do mnie ale nic na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatiKati 2 Napisano Luty 4, 2021 9 godzin temu, SidheSantee napisał: Egoizm zwykle przciaga egoizm. Nie jest tak, że chcialas mieć, i on tez? I się usrawszy? Nie jest tak, ja posiadam empatię a on nie, to porostu to idio..ta i narcyz a jeszcze bym się zastanawiała nad osobowością socjopaty u niego. Byłam naiwna a on to wyczuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatiKati 2 Napisano Luty 4, 2021 9 godzin temu, Załamany 43 napisał: I Vice versa Kobiety również odwalają niezłą dziecinadę Po prostu źle trafiliśmy i spotkaliśmy złych ludzi. Teraz trzeba się z tego wylizać i żyć dalej. I mieć nadzieję, że są jeszcze normalni i dobrzy ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatiKati 2 Napisano Luty 4, 2021 1 godzinę temu, SidheSantee napisał: Są, choć to rzadki gatunek raczej. Ja znalazłem ponad 300 km od siebie, ale jest :)))) Powodzenia Dziękuje, mam nadzieje że i ja kiedyś spotykam taką osobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatiKati 2 Napisano Luty 4, 2021 5 godzin temu, expresis verbis napisał: "...to porostu to idio..ta i narcyz a jeszcze bym się zastanawiała nad osobowością socjopaty u niego." Zastanow sie nad swoja osobowoscia, jezeli bylas w zwiazku z kims takim i w dodatku chcialas ten zwiazek kontynuowac, a teraz socjopate jeszcze oplakujesz. Chyba, ze zasluzyl na te epitety dopiero, kiedy stracil zainteresowanie toba? Twoj imiennnik na Kafe tez pyta, jak naprawic/ratowac zwiazek z kobieta bez sumienia, serca i uczuc. Cieszcie sie wiec, ze nie jestescie juz w zwiazku z tak okropnymi ludzmi, wyswiaczyli wam przeciez ogromna przysluge odchodzac. Na początku wydawał się normalny, kiedy rozmawialiśmy, przytakiwał i zgadzał się ze mną we wszystkim. Kiedy się zorientowałam, że z nim jest coś nie tak, dałam dyla. On co jakiś czas do mnie pisze bo chciałby odnowić relacje. Ja się po prostu zawiodłam i tyle. Cierpię teraz z własnej głupoty i mam tego świadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Luty 19, 2021 (edytowany) Jak się sprawa zakończyła ? A tak na marginesie: Po ch uja po 10 latach odnawiać relacje ? Jeszcze z 45 latkiem... parodia... Edytowano Luty 19, 2021 przez Jagodziankaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach