Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 (edytowany) Kilkanaście lat temu facet zdradzał mnie z panią X. Przyszedł koniec. Związał się z panią X, która została jego żoną. Wiedząc o moim rozwodzie ten sam facet proponuje mi spotkanie, żeby zdradzić panią X (qrwa!) ze mną. Rozprdolil mnie tą propozycją, nie czuję nic do niego, ale mnie aktywowal. Skąd w człowieku może być tyle sqrwysynstwa. Co Wy macie w głowach? Za ten tupet i bezczelność rozyebac chciałam mu pół życia z ogromną przyjemnością. Taka była pierwsza emocjonalna reakcja. Po ochłonięciu skończyłam znajomość. Nie ma drugiego dna i ciągle żywych uczuć. Przez kilkanaście lat był co kilkumiesięcznym zapytaniem "co słychać?" bez emocji. Szkoda, że facetom brak zrozumienia, empatii, ludzkich uczuć. Mam nadzieję, że warto było za te nic gn.oic. Wy panowie myślicie co robicie? Edytowano Luty 4, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 4 minuty temu, Electra napisał: Kilkanaście lat temu facet zdradzał mnie z panią X. Przyszedł koniec. Związał się z panią X, która została jego żoną. Wiedząc o moim rozwodzie ten sam facet proponuje mi spotkanie, żeby zdradzić panią X (qrwa!) ze mną. Rozprdolil mnie tą propozycją, nie czuję nic do niego, ale mnie aktywowal. Skąd w człowieku może być tyle sqrwysynstwa. Co Wy macie w głowach? Za ten tupet i bezczelność rozyebac chciałam mu pół życia z ogromną przyjemnością. Taka była pierwsza emocjonalna reakcja. Po ochłonięciu skończyłam znajomość. Nie ma drugiego dna i ciągle żywych uczuć. Przez kilkanaście lat był co kilkumiesięcznym zapytaniem "co słychać?" bez emocji. Szkoda, że facetom brak zrozumienia, empatii, ludzkich uczuć. Mam nadzieję, że warto było za te nic gn.oic. Wy panowie myślicie co robicie? Ja myślę co robię. A Ty zamierzasz zamiast analizować, jakie błędy popełniłaś, że wybrałaś tego faceta, obwiniać wszystkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Ja myślę co robię. A Ty zamierzasz zamiast analizować, jakie błędy popełniłaś, że wybrałaś tego faceta, obwiniać wszystkich? Bez przesady. Naiwny jestes jesli myślisz ze przewidzisz kto cie zdradzi a kto nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Bez przesady. Naiwny jestes jesli myślisz ze przewidzisz kto cie zdradzi a kto nie. Cześć BoniBluBan, ale czemu ja mam za jej wybory odpowiadać tylko dlatego, że jestem facetem...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Cześć BoniBluBan, ale czemu ja mam za jej wybory odpowiadać tylko dlatego, że jestem facetem...? Chciałeś to odpowiedziales. Wiesz ze nie musisz z pewnych względów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 4 minuty temu, Zpaznokcilakier napisał: Po coś w to wchodziła? Do głowy mi nie przyszło poinformować go o rozwodzie. Nie ja chwaliłam się swoim wolnym stanem, żeby coś ugrać, doniósł mu znajomy. Nieludzki tupet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Takich propozycji pewnie złożył wszystkim babom w zasięgu swej kiełbasy więc nie wiem po co to rozkminiasz. Taki typ. Jakich wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 4, 2021 Mój były mąż kilka miesięcy po rozwodzie też nagle poczuł do mnie miętę i zaczął mnie odwiedzać, zapraszać (oczywiście wszystko z podtekstem) chociaż sam był już w innym związku. Może niektórzy faceci uważają że jak już raz coś wzięli to jest ich na zawsze i mogą sobie brać kiedy tylko chcą? Pogoniłam kopem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 11 minut temu, Zpaznokcilakier napisał: kobitę z Tobą? Byłam "pierwsza". Chyba nawet wiem kiedy pojawiła się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 Przed chwilą, Zpaznokcilakier napisał: A to przepraszam. Nie brałabym się za zajętego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 Elektryczna znowu sie gubi. W ilości związków i liczbie zdrad. Nie do ogarniecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 7 minut temu, Bimba napisał: Mój były mąż Proponował mi seks bez zobowiązań jeszcze przed rozwodem. Tupeciarze jak jeden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Elektryczna znowu sie gubi. W ilości związków i liczbie zdrad. Nie do ogarniecia. 4 x 4. Żadne pogubienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: 4 x 4. Żadne pogubienie. To już nie jest przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 8 minut temu, Kulfon napisał: Tutaj ludzie lubia przezywac takie rzeczy. Zauwazylam, ze czasem wiekszosc tych problemow sami tworza sobie w glowach. Zastanawia mnie to, czy ludzie w duchu tez tak emocjonalnie reaguja na rzeczy, ktore ja mowie lub robie? W sumie mam to w doopie, niech sobie rozkminiaja jesli im sie nudzi. Teraz będę się zastanawiał, czy ktoś zakładał gdzieś temat o randce ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Moze ten sie zaliczyl do polowki znowu. Powinna być jakaś ściąga. Jak się liczy cyberek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 6 minut temu, Kulfon napisał: A co, pisales cos do bylego? Czy wyslales komus emotke z usmieszkiem? Ja juz chyba zaczynam rozumiec dlaczego 2 facetow twierdzilo, ze bylismy w zwiazku choc nie bylismy. Do byłego? Pisałem o randkach, z ex się na randki nie umawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Luty 4, 2021 Kiedyś oglądałam całkiem przypadkowy kanał i tam dziewczyna coś mówiła, że mężczyźni przypominają sobie o ex jak z obecnymi im nie wychodzi... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 Serio chcecie to wiedzieć? Nowa osoba to wielka niewiadoma, po byłym mniej więcej wiadomo, czego się spodziewać. A po drugie, łatwiej zdobyć ex niż nową osobę, bo mózg posiada szlaki emocjonalne związane z uczuciami do byłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 4, 2021 Co do mnie to mocno się pomylił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 4, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Bo o kogoś nowego trzeba się bardziej POSTARAĆ ! No chyba to właśnie napisałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach