Majka 0 Napisano Luty 5, 2021 Witam! chciała bym więcej zarabiać a nigdy nie dawałam sobie rady z nauką, zawsze musieli mi nauczyciele pomagać na sprawdzianach, miałam indywidualny tok nauczania, więc ukończyłam szkołę zawodową. Chciałabym zarabiać minimalnie 4 tyś, a jedynie gdzie mogę znaleźć pracę to na produkcji gdzie się zarabia na rękę 2.400 a po długich latach o 500 zł więcej. Spodziewam się dziecka chciałabym mu dać dużo, kupić mu oryginalne rzeczy a nie jakąś tanią chińszczyznę, która po praniu wygląda na zniszczoną . Pracując na produkcji w tym roku wyjdzie mi na rękę 2400 z tej kwoty nic nie odłożę. Swoją przyszłość widzę w ten sposób że nic sobie nie odłożę i całe życie będę pracować za marne grosze, a nie mam smykałki do interesów, w papierach też się gubię Nie chcę żyć na niskim poziomie. Co to za życie pracować od wypłaty do wypłaty i nic sobie nie odłożyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 Przykro mi to mówić ale raczej nie widzę innego wyjścia niż ta praca którą teraz wykonujesz. Ale szukaj prac na olx czy innych stronach. A co z twoim partnerem? Może on by pomyślał o dobrej pracy za granicą? Jest ciężko ale ładne pieniądze można zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 7, 2021 Dnia 5.02.2021 o 14:35, Majka napisał: Nie chcę żyć na niskim poziomie. Przy tych wszystkich okolicznościach musisz znaleźć bogatego faceta lub zacząć zarabiać na dúpie. Jest jeszcze opcja gry w Totka lub coś innego ale byłoby naiwne opierać na tym plany życiowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 48 minut temu, Nemetiisto napisał: Przy tych wszystkich okolicznościach musisz znaleźć bogatego faceta lub zacząć zarabiać na dúpie. Jest jeszcze opcja gry w Totka lub coś innego ale byłoby naiwne opierać na tym plany życiowe. hahaha tak bogaty facet będzie najlepszą opcją, oby dziewczyna była tylko ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 7, 2021 5 minut temu, klarciak napisał: hahaha tak bogaty facet będzie najlepszą opcją, oby dziewczyna była tylko ładna Niekoniecznie. Może mieć inne walory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach