Kkkkp 6 Napisano Luty 6, 2021 Napisalam co sadzicie o squirtingu i post zniknal, dlaczego? Plus ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkkkp 6 Napisano Luty 6, 2021 Nie moge w niego wejsc bo wyskaluje blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel123456 85 Napisano Luty 6, 2021 3 minuty temu, Perwersyjny za to szczupły napisał: Napisałem że to jedno z najpiękniejszych reakcji organizmu i do tego bardzo intensywne, polecam i życzę tego każdemu Ja tez polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkkkp 6 Napisano Luty 6, 2021 4 minuty temu, Perwersyjny za to szczupły napisał: Napisałem że to jedno z najpiękniejszych reakcji organizmu i do tego bardzo intensywne, polecam i życzę tego każdemu Fajna opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gogo123 15 Napisano Luty 6, 2021 Aale ooco chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 sama mam, mój facet się cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on 36 41 Napisano Luty 11, 2021 Ja tam lubię gdy kobieta tryśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Luty 11, 2021 Dnia 6.02.2021 o 22:00, Kkkkp napisał: Napisalam co sadzicie o squirtingu i post zniknal, dlaczego? Plus ponawiam pytanie bo wiele postów stąd znika ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipietrucha 14 Napisano Luty 14, 2021 dla faceta też mega - tej reakcji nie da się przoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Luty 14, 2021 Dnia 6.02.2021 o 22:39, Niby normalny napisał: o tego pokemona squirtle Zawsze prawie na startera wybierałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Luty 14, 2021 1 godzinę temu, PrawiczekPzn napisał: JA bym się spytał kobiet, które to przeżyły Czy tona ogół aż tak obfite jak na filmach? Czy jednak na ogól w rzeczywistości dużo mniej. Niby nie da się przeoczyć, ale podejrzewam, że widzą takich filmosów by umknęło... JA wiem, że to takie jak w filmach, tylko mi chodzi o większy przekrój, bo w filmach wiadomo optymalizują i wyolbrzymiają pod pewnymi kątami.... W filmach jest to przeważnie mocz. 🖐 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkkkp 6 Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja mam roznie moze w zaleznosci od cyklu? Czasami przezywam baardzo intentyswnie....I dlugo I przyjemnie sie zanosi, a jest tego bardzo malo...taki ala spokojny wyciek a czasami normalnie strzelam I jestem w stanie zalac duza powierzchnie..... Wyglada to tak jak na filmach wlasciwie oprocz sytuacji kiedy kobiety pieszcza sie oralnie, wtedy to chyba faktycznie sikaja bo nawet nie pobudzaja tego punktu. Aha zapomnialam dodac ,ze czesto podczas squirtingu....W trakcie...po pierwszym sq ....lub przed samym squirtingiem...najpierw wylatuja ze mnie takie kremowe wydzieliny...i wtedy juz czuje ze zaraz bede dochodzic do squirtingu a pozniej to juz idzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on 36 41 Napisano Kwiecień 25, 2021 Kiedyś byłem z kobietą, która też strzelała. Bardzo mnie to podniecało zwłaszcza, że przy mnie przeżyła to po raz pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Kwiecień 25, 2021 Dnia 21.04.2021 o 22:41, Kkkkp napisał: Ja mam roznie moze w zaleznosci od cyklu? Czasami przezywam baardzo intentyswnie....I dlugo I przyjemnie sie zanosi, a jest tego bardzo malo...taki ala spokojny wyciek a czasami normalnie strzelam I jestem w stanie zalac duza powierzchnie..... Ludzie nawet nie zdają sprawy sobie jak w se.ksie u kobiet i facetów jak dużo zmiennych, a jak mało stałych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach