Cynamonka66 0 Napisano Luty 8, 2021 Witam. 31.12.2020 miałam zabieg łyżeczkowania. 3 tygodnie po zabiegu byłam u ginekologa na kontroli. Ginekolog stwierdził że macica się ładnie zagoiła i był w szoku że doszło po zabiegu, bo nie wygląda jakbym miała ją przeprowadzano. Sama byłam w szoku. 29.01.2021 dostałam miesiączki i trwała około 5 dni, potem jeszcze nie wiem czemu delikatnie krwawiłam jak podnosiłam w pracy ciężkie przedmioty. 07.02.2021 współżyliśmy z partnerem i los niestety chciał, że skończył we mnie. Jestem przerażona. Czy to możliwe że zajde w ciąże tak szybko po łyżeczkowaniu? Jak jest szansa na to że jakbym zaszła to doniosę ciąże? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Luty 8, 2021 Oczywiście, ze jest szansa, ze zaszłaś w ciąże. Nie ma tu znaczenia fakt łyżeczkowania. Zrób test w terminie miesiączki, jeśli będzie pozytywny porozmawiaj z ginekologiem. Ale skoro wszystko jest zagojone prawidłowo to moim zdaniem nie powinno mieć wpływu na donoszenie ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Luty 8, 2021 Jezeli jestes tak przerazona to skontaktuj sie teraz z ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Luty 8, 2021 A tu teraz ginekolog nic nie pomoże. Nic nie zobaczy, jest za wcześnie. Trzeba w pierwszej kolejności potwierdzić ciąże. Test z apteki, a najlepiej beta hcg z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Luty 8, 2021 Owszem, moze jeszcze przepisac antykoncepcje po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Luty 8, 2021 Lyzeczkowanie nie uniemozliwia zajscia w ciaze. W dniu spodziewanej miesiaczki zrob test ciazowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meganem 0 Napisano Marzec 6, 2021 Ja po zabiegu pod koniec września w grudniu zobaczyłam na teście 2 kreski, także nie jest to nie możliwe. Ciąża rozwija się prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach