marie3 89 Napisano Luty 9, 2021 Jak dowalić innym którzy twierdzą że nic ci się nie uda : -ukończyć dobra szkole -znaleźć lepsza pracę -... Co zrobiliście żeby pokazać takim ludziom (i sobie) na ile was stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 9, 2021 Jakieś motywację prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 9, 2021 14 minut temu, marie3 napisał: Jak dowalić innym którzy twierdzą że nic ci się nie uda : -ukończyć dobra szkole -znaleźć lepsza pracę -... Co zrobiliście żeby pokazać takim ludziom (i sobie) na ile was stać Najlepiej skończyć dobrą szkołę i znaleźć lepszą pracę, po prostu Jak ja nie lubię takiego czarnowidztwa, że nic się nie uda...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serce Napisano Luty 9, 2021 33 minuty temu, marie3 napisał: Jak dowalić innym którzy twierdzą że nic ci się nie uda : -ukończyć dobra szkole -znaleźć lepsza pracę -... Co zrobiliście żeby pokazać takim ludziom (i sobie) na ile was stać Bądź szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 9, 2021 Jak to rodzina to nie da się odciąć całkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 9, 2021 2 godziny temu, marie3 napisał: Jak dowalić innym którzy twierdzą że nic ci się nie uda : -ukończyć dobra szkole -znaleźć lepsza pracę -... Co zrobiliście żeby pokazać takim ludziom (i sobie) na ile was stać Jeśli robisz coś, żeby komuś coś udowodnić, to automatycznie znaczy, że ta osoba (osoby) i jej (ich) zdanie jest dla Ciebie szalenie ważne. Ja takie osoby olałbym ciepłym moczem i zapomniał o ich istnieniu, bo każda sekunda mojego życia jest zbyt cenna, żeby marnować ją na bzdury. Jak mawiał Einstein "Słabi ludzie się mszczą, silni ludzie wybaczają, inteligentni ludzie ignorują" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach