Aletojuzbyło 0 Napisano Luty 9, 2021 Witam, Wiem,że tematów tego typu jest dużo ,ale nie mogłam w obecnych odnaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Wizytę do lekarza mam w przyszłym tyg a do tego czasu zwariuje. Czy któraś znałaby bądź wie co dalej? Zacznę od początku ok. rok temu po cytologia stwierdzono 3 grupę. Skierowano mnie do szpitala na wycinki z kanału szyjki wyniki histopatologiczne dobre. Po pół roku kolejną cytologia znowu 3 grupa. Znów szpital tym razem konizacja. Dziś odebrałam wyniki i za cholerę nie wiem co one oznaczają. : Zmiany srodnablonkowa dużego stopnia HSIL(wg WHO 2014 ,dawniej CINII/III) strefy przejściowej szyjki macicy. Linia cięcie chirurgicznego wolna od zmian dysplastycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aletojuzbyło 0 Napisano Luty 13, 2021 Hej. Dziś powinnam mieć miesiączkę,mam bóle ale jej nie ma. Boje się że szyjka mogła zarosnąć i krew nie ma jak ujść. Nie wiem co mam robić. Proszę o radę. Wizytę nam dopiero w czwartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 17, 2021 postaraj się uspokoic i jakoś wytrzymać do czwartku do wizyty, wtedy lekarz ustali dalsze leczenie. Myślę, że będziesz miała usunięcie zmiany, które sa niepokojące. 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach