Cecylia 684 0 Napisano Luty 12, 2021 Hej. Chciałam spytać o co myślicie o takiej sytuacji. Wyznałam chłopakowi z którym się spotykam uczucia on powiedział, że nie odwzajemnia ich ale możemy się dalej spotykać. Miałam sytuację kilka dni temu że "kolega" mnie obmacywal i opowiedział temu chłopakowi tą sytuację. On powiedział co mnie to i tak nie jesteśmy razem mogłabyś się z nim nawet przespać. Czyli w skrócie mi nie uwierzył. I jeszcze dziś zapytał jak tam Twój Łukasz (to ten typ od obamacywania). Czy to jest przejaw biernej agresji jak myślicie. Nie powie w prost tylko takiego typu pytania zadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 12, 2021 41 minut temu, Cecylia 684 napisał: co myślicie o takiej sytuacji. Wyznałam chłopakowi z którym się spotykam Głupio zrobiłaś. Nie licz teraz na szacunek z jego strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 12, 2021 3 godziny temu, Cecylia 684 napisał: Czy to jest przejaw biernej agresji jak myślicie. Nie powie w prost tylko takiego typu pytania zadaje Nie, to raczej przejaw twojej głupoty, że na siłę ciagniesz relację z kimś kto ma cię głęboko w doopie i mówi ci to prosto w twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach