arioch468 0 Napisano Luty 13, 2021 Witam mam problemu. Spotykam się z dziewczyną którą spotkałem na FB i od tamtego czasu jesteśmy razem kilka miesięcy. Od trzech dni nie pisze do mnie nie wiem dlaczego. Wczoraj zadzwoniłem do niej i spytałem co się dzieje czy ma jakieś kłopoty, czy potrzebuje czasu. I mi powiedziała że potrzebuje czasu bo nie wie czego chce i boi się że ją rzucę. I od tamtego czasu nic cisza od niej nie odpisuj. Już jej mówiłem że dam jej tyle czasu ile potrzebuje i poczekam. Ale wiecie sami jak się za kimś tęskni i jak nie daje znaku życia. Nie wiem co zrobić dać jej czas i czekać czy się odezwie? Czy zapytać co daje z nami bo już się pogubiłem. Pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arioch468 0 Napisano Luty 14, 2021 Realna, spotykaliśmy się codziennie albo drugi dzień a teraz wogule. Mamy 8km od siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 14, 2021 4 godziny temu, arioch468 napisał: Witam mam problemu. Spotykam się z dziewczyną którą spotkałem na FB i od tamtego czasu jesteśmy razem kilka miesięcy. Od trzech dni nie pisze do mnie nie wiem dlaczego. Wczoraj zadzwoniłem do niej i spytałem co się dzieje czy ma jakieś kłopoty, czy potrzebuje czasu. I mi powiedziała że potrzebuje czasu bo nie wie czego chce i boi się że ją rzucę. I od tamtego czasu nic cisza od niej nie odpisuj. Już jej mówiłem że dam jej tyle czasu ile potrzebuje i poczekam. Ale wiecie sami jak się za kimś tęskni i jak nie daje znaku życia. Nie wiem co zrobić dać jej czas i czekać czy się odezwie? Czy zapytać co daje z nami bo już się pogubiłem. Pomocy Wiesz, to się kupy nie trzyma, że dziewczyna Ciebie olewa w obawie przed odrzuceniem. A to, że Ty zamiast to ukrócić chcesz jej dać „tyle czasu, ile potrzebuje” i czekać w nieskończoność, jest tylko pokazywaniem, że na takie chore zachowania będziesz reagował wsparciem. Co następne? W obawie przed zdradą będzie Ciebie zdradzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 14, 2021 A na przyszłość: - jeśli z kimś jesteś i osoba ta nie odzywa się - dzwonisz albo jedziesz zobaczyć co się stało najpóźniej następnego dnia, a nie po 2 dniach - jeśli kobieta sama się z Tobą nie skontaktowała, mówiąc, że ma coś do przemyślenia, wiedz, że prawdopodobnie nie jesteś dla niej tak ważny, jak przypuszczasz - jeśli mówi sprzeczne ze sobą rzeczy, domagasz się jasnego wyartykułowania problemu - być może razem będziecie mogli go rozwiązać (no chyba, że dla niej nie ma „Was” = wasz związek się nie liczy, więc nie myśli takimi kategoriami) - najlepiej w cztery oczy, a nie przez telefon - jeśli mimo wszystko postanowisz dać jej czas na przemyślenia, to sam ustalasz ile - max 2 tygodnie - a nie na dzień dobry ustawiasz się w pozycji zdesperowanej pierdoły, z którą nie warto się liczyć i która będzie do us-ranej śmierci czekać na jakąkolwiek oznakę uczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arioch468 0 Napisano Luty 14, 2021 Oki dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Luty 14, 2021 10 godzin temu, arioch468 napisał: Czy zapytać co daje z nami bo już się pogubiłem. Pomocy Natychmiast z nią porozmawiaj. Jeżeli teraz ma wątpliwości, to już zawsze będzie je miała. Na co potrzebuje czasu? Na zastanowienie się czy coś do Ciebie czuje? Czy chce z Tobą być? Tego nie da się skarkulować, to się po prostu wie. Zażądaj jasnej i konkretnej deklaracji. W przeciwnym razie, będziesz zabawką w jej rękach. Szanuj się a wtedy i inni będą Cię szanować. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Luty 14, 2021 *skalkulować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Luty 14, 2021 2 godziny temu, Olimpia napisał: Natychmiast z nią porozmawiaj. Jeżeli teraz ma wątpliwości, to już zawsze będzie je miała. Na co potrzebuje czasu? Na zastanowienie się czy coś do Ciebie czuje? Czy chce z Tobą być? Tego nie da się skarkulować, to się po prostu wie. Zażądaj jasnej i konkretnej deklaracji. W przeciwnym razie, będziesz zabawką w jej rękach. Szanuj się a wtedy i inni będą Cię szanować. Każdy zasługuje na jasność w sytuacji. Dziwne, że jeszcze ktoś tego nie rozumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 14, 2021 11 godzin temu, arioch468 napisał: Mamy 8km od siebie Dawno powinieneś u niej być zamiast pytać tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach