Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikaw12

Ciągnięcie za uszy

Polecane posty

Dzień dobry.  Mam problem i już nie wiem gdzie szukać przyczyny.  Mój synek w nocy bardzo mocno ciągnie się Za uszy i wybudza się co godzinę.  Jest uczulony na albumine surowicy bydlecej Ale żadnych zmian skórnych na ciele już nie ma . Zęby jedynki górne już wyszły A nadal śpi niespokojnie.  Co może być przyczyną takie snu ?

To na zeby, moja tez tak ma i nie wiedziałam czemu tak robi... drapała sobie tam w środku uszy i nawet małe ranki miała od tego drapania.. wyszły dolne jedynki i się trochę uspokoiło, teraz znowu zaczyna, widocznie ja boli i tak reaguje na ból... co zrobić??? Przeczekać... czasami daje jej czopka przeciwbólowego a tak to mamy teraz bezsenne noce...

9 minut temu, Milkyway38 napisał:

To na zeby, moja tez tak ma i nie wiedziałam czemu tak robi... drapała sobie tam w środku uszy i nawet małe ranki miała od tego drapania.. wyszły dolne jedynki i się trochę uspokoiło, teraz znowu zaczyna, widocznie ja boli i tak reaguje na ból... co zrobić??? Przeczekać... czasami daje jej czopka przeciwbólowego a tak to mamy teraz bezsenne noce...

Ale żeby już się przebiły dawno i nadal się ciągnie 

9 minut temu, Monikaw12 napisał:

Ale żeby już się przebiły dawno i nadal się ciągnie 

Wszystkie 20?

9 minut temu, Iwna napisał:

Wszystkie 20?

No właśnie😊 to dopiero pierwsze zeby, a gdzie reszta... takze wszystko jeszcze przed nami👍🤦🏼‍♀️

7 minut temu, Milkyway38 napisał:

No właśnie😊 to dopiero pierwsze zeby, a gdzie reszta... takze wszystko jeszcze przed nami👍🤦🏼‍♀️

My już minęliśmy półmetek 😅

Nie wszystkie 20 nie . Ale ma 9 mc i 5 zębów.  Dwa tyg temu wyszły gorne jedynki ii zwykle jest przerwa przecież wszystkie nie idą w jednym czasie 

1 godzinę temu, Monikaw12 napisał:

Nie wszystkie 20 nie . Ale ma 9 mc i 5 zębów.  Dwa tyg temu wyszły gorne jedynki ii zwykle jest przerwa przecież wszystkie nie idą w jednym czasie 

Czasem jest tak, że idzie kilka w jednym czasie.