Cyganka 74 Napisano Luty 19, 2021 Kobitki która ma tatuaż na szyi? Mam ochotę na taki niewielki. Boli przy robieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Luty 19, 2021 18 minut temu, Cyganka napisał: Kobitki która ma tatuaż na szyi? Mam ochotę na taki niewielki. Boli przy robieniu? Boli, ale bez przesady do wytrzymania to jest ważne żebyś wybrała jakiegoś dobrego tatuażyste/stkę, bo widziałam już parę "gniotów", a potem trzeba z tym żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 19, 2021 22 minuty temu, Cyganka napisał: Kobitki która ma tatuaż na szyi? Mam ochotę na taki niewielki. Boli przy robieniu? Sprawdź własnoręcznie kłując się kilkakrotnie igłą krawiecką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Luty 19, 2021 14 minut temu, wariete napisał: Sprawdź własnoręcznie kłując się kilkakrotnie igłą krawiecką. Dobry pomysł hmm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 19, 2021 Przed chwilą, Cyganka napisał: Dobry pomysł hmm.. Już Ci się odechciało tatuować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu9 36 Napisano Luty 19, 2021 Nie mam na szyi, ale w innych „bolesnych” miejscach. Ból całkowicie do wytrzymania. Szczególnie jeśli maly tatuaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Luty 19, 2021 2 godziny temu, wariete napisał: Już Ci się odechciało tatuować? Wręcz przeciwnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moran 2 Napisano Luty 19, 2021 Ja to bym nie chciała tatuażu. To jak oznakować się na resztę życia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Luty 19, 2021 4 godziny temu, Moran napisał: Ja to bym nie chciała tatuażu. To jak oznakować się na resztę życia. Taki niewielki może być..zawsze to będzie jakiś znak szczególny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach