jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 Jak myślicie, co Go mogło przerazić, ilość ubrań, czy metki? Mówi, że głównie ciekawi Go rozmieszczenie w szafie i pudełka na wszystko, w których mimo pudełka i tak organizery, jak też wysuwane zewnętrzne szuflady na buty, które są w szafie. Był w takim szoku, że zapytał, czy może mi trochę z ciekawości pogrzebać i mówi, że jak zamieszkam sama będę miała ze sobą poważny problem, bo zaczynam kolekcjonować na promocjach. Mówi że kolczyki to jeszcze spoko, że sobie kupię różne, ale na co mi 10 opasek i 6 zegarków, jak nawet metek nie zdążyłam zdjąć, czyli chodzę w jednym, więc ja Mu mówię w takiej pogawędce, że mi się zakup takiego zegarka w większej ilości z przesyłką bardziej opłacał, po za tym kiedyś może założę resztę i nie będę przepłacać. Na co On, że jakby miał 6 zegarków to by mu do końca życia wystarczyły. A ja myślę, że my babki mamy inaczej, nie każdy zegarek do wszystkiego pasuje, np. do biura to tylko czarny albo kłamane złoto czy srebro, a na spacer z psem normalnie niebieski, a i tak w rozmowie wyszło, że jak nie mam psa to po co mi niebieski zegarek. Mówi, że ogólnie spoko, że mam tak ładnie pod linijkę, tylko zastanawia Go jaki będzie koniec, bo spodziewa się, że to mojej manii początek. I pyta mnie co jeszcze zamierzam zbierać? Zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że jakieś tanie wina? Jego słowa: No tak nasz kochany mały żul, dalej? Gazetki z prześlij przepis. Jego słowa: Wszystkie? Po co? Wszystko masz w internecie. No to mówię, że moja ciocia zbiera i świetnie gotuje, a On się pyta czy ciocia też ma taką szafę? W sumie to jeszcze zbierałabym słoiki i robiła przetwory, herbaty różne, z niemodnych ubrań wyszywałabym sobie ozdoby do mieszkania, ale już tak mi było głupio, że stwierdziłam lepiej urwać temat. Mówi do mojego brata, żeby mnie pilnował, bo puszczę mu dom z dymem, zanim się wyprowadzę i podsumowali, że nie pomogą mi z przeprowadzką jak będę chomikować, bo szkoda im kręgosłupa, a pół biedy jak przeprowadzę się blisko. I jedyny plus jaki w tym widzi to, że mój brat ma posprzątane i pewnie nic nie musi w mieszkaniu robić, pewnie tylko jakieś du.perele. Mój brat zna Go dłużej i mówi, że On zawsze był szczery chłopak, dlatego się z Nim tyle lat trzyma. Zastanawia mnie to, dziwnie się jakoś z tym czuję, a jeszcze nie zdążyliśmy porozmawiać o malowaniu ścian i wymianie podłóg na nowe :( 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 147 Napisano Luty 19, 2021 1 godzinę temu, jaktojestno napisał: Jak myślicie, co Go mogło przerazić Bałagan? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 12 minut temu, AlainDelon napisał: Bałagan? Dla Ciebie bałagan dla Niego porządek, dlatego przyjaciół dobieram sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 19, 2021 Kto mi zaglądał do szafy ,ja się pytam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 26 minut temu, TwojaMuuza napisał: Kto mi zaglądał do szafy ,ja się pytam!! Do Twojej to nie wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 19, 2021 8 minut temu, jaktojestno napisał: Do Twojej to nie wiem.. Dzis rano ktoś musiał zaglądać;) Albo zwariowałam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Po prostu nasuwa mi się mysl taka: kto zrozumie mezczyzn ? No dziwni czasami, ale też pomyślałam, że może to nie jest dobre, że tak oszczędzam, ale zbieram, bo to tak jakbym wszystko potrzebowała, ale w sumie takie rzeczy jak opaski, nawet nie noszone będę mogła przekazać córkom czy wnuczkom, moda też często wraca, a jak będą miały cos jeszcze z metką na pewno się ucieszą. Teraz też się zmądrzyłam np. jak prezent robię dla małych na święta to bardziej mi się opłaca zerknąć w ciągu roku na promocjach i oddać w prezencie niż na ostatnią chwilę przepłacać, chyba, że coś mi się spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: mezczyzni tego nie rozumieją, poniewaz ich mozgi funkcjonują inaczej. Ale też kiedyś słyszałam jakiś zabobon, że rzeczy dla dzieci się nie trzyma, jeśli się nie ma, ja często coś przytrzymam, teraz mam np. książeczki z naklejkami z dru i minionki, w święta oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Dla czego po babci nic nie założysz. Moja babcia na stare lata oddała mi 20 par nowych rajstop w opakowaniu, tych grubych na zimę, czarnych, modnych. Bardzo się ucieszyłam, nie było mnie stać jak taka para kosztowała 15 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: pamietam jak kiedyś poznalam chlopaka, 2 spotkanie, a On już planował urlop i mówi, że pewnie spakuje wszystko do 1 walizki, bo to wyjazd na 2 tygodnie. Spojrzałam na Niego jak na kosmitę z Marsa i nie mogłam w to uwierzyć, że On naprawde tak mysli. Zaniemówiłam. Mi by nie przeszkadzało, że ktoś nie potrzebuje nowych ubrań, ma swoje ulubione, woli później kupić inne które lubi ubrać, tak się tylko zastanawiam czy coś może faktycznie przesadzam, po prostu lubię ładne rzeczy, nawet jak nie założę od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Prawde mowiac byla jedna ...enka, ktora założyłam, ale na wystep w teatrzyku idealnie pasowała na te okazje i kreacja zrobila furorę. Ale np. leginsy wróciły, arafatki wróciły, zobaczcie, że nawet wełniane skarpety wróciły i rękawiczki Edytowano Luty 19, 2021 przez jaktojestno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Nie przeszkadzałoby Ci ze ktos ma 1 koszule, a na 2 tygodniowy urlop spakuje się 1 walizkę i ze planuje to na 2 spotkaniu? Widocznie mi naprawde nic nie pasuje. To tam aby jedna wejdzie? Ja bym upychała aż czubato. Kiedyś mój brat powiedział, że co mi do samochodu nie wejdzie nie bierzemy, wszystko na sztorc w bagażniku, aby weszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Ewentualnie biegać i kupowac naprędce. Też tak pomyślałam i jakieś ładne ...enki, żeby gdzieś wyjść, do restauracji inna, cos fajnego na plażę i codziennie coś innego, żeby się podobać i jeszcze satynowe fajne koszulki na noc. Jedną mam taką fajną piżamę z misia meow z uszami, w sumie nie na każdą okazję ale też bym zabrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: w 1 walizke? Nie zmieści się, tym bardziej, że ja mam małą, to tam mi wejdzie aby na 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Bierzesz jedne majty w nocy się suszą, Kiedyś pamiętam chłopak u mnie spał i ja sobie w piżamie czasami bez majtek spałam jak pod prysznic zapomniałam zabrać, bo i tak miałam na zmianę dwie piżamy ze sobą i On się mnie pyta, a gdzie ty masz majtki, jak mu powiedziałam, że się suszą to się śmiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 19, 2021 Mój Przyjaciel stwierdził przez pryzmat mojej szafy, że mój mąż nie będzie miał ze mną łatwo. Mój mąż nie zagląda do mojej szafy, w ogóle nie orientuje się, czy zegarek, który mam na ręce jest 6, 8 czy 27 Nie wie czy mam na sobie nową ...enkę czy starą. Jak mu pokazuje nowy zakup i pytam czy mu się nowa ...enka podoba, odpowiada "a to nie miałaś takiej??", a jak mam na sobie starą ...enkę to potrafi mi powiedzieć "ślicznie wyglądasz, to nowa ...enka?" Kiedyś mnie to irytowało, ale z czasem zrozumiałam, że on nie ogarnia tego wszystkiego, dla niego nawet w worku na kartofle wyglądałabym szłowo i dałam sobie spokój, ale na początku naszej znajomości to był dla mnie jakiś kosmos, bo mój poprzedni mąż był zupełnie inny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 1 godzinę temu, Blanca30 napisał: Mój Przyjaciel stwierdził przez pryzmat mojej szafy, że mój mąż nie będzie miał ze mną łatwo. Mój mąż nie zagląda do mojej szafy, w ogóle nie orientuje się, czy zegarek, który mam na ręce jest 6, 8 czy 27 Nie wie czy mam na sobie nową ...enkę czy starą. Jak mu pokazuje nowy zakup i pytam czy mu się nowa ...enka podoba, odpowiada "a to nie miałaś takiej??", a jak mam na sobie starą ...enkę to potrafi mi powiedzieć "ślicznie wyglądasz, to nowa ...enka?" Kiedyś mnie to irytowało, ale z czasem zrozumiałam, że on nie ogarnia tego wszystkiego, dla niego nawet w worku na kartofle wyglądałabym szłowo i dałam sobie spokój, ale na początku naszej znajomości to był dla mnie jakiś kosmos, bo mój poprzedni mąż był zupełnie inny. Może lubisz w jednakowych kolorkach np. brązy, odcienie różne, czy nie? Ja to tak trochę koloruję np. mam taki pewny kolor ciemny zielony, ciemny brąz, głęboka czerwień, ciemny niebieski, czarny, że ogólnie w tych kolorach przeważnie zawsze mi ładnie, czasami nawet je połączę, a reszta tu już zależy od połączenia i kroju ...enki. Przeważnie do włosów staram się dopasować, a do czekoladowych włosów całkiem sporo ubrań mi pasuje, no i oczywiście drugie tyle kolorystycznie mi nieodpowiada. Kiedyś do włosów dopasowałam sobie balerinki, robiły robotę przy czarnych spodniach, lubiłam założyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 (edytowany) 22 minuty temu, Niburdiama napisał: Mniej więcej tak bym sie spakowała, ale zabralabym przynajmniej 3 kremy i balsam. I nie koszulki tylko ze 3 ...enki ale to sie nie mieści mi w 1 walizce. Na jakieś zwiedzanie to bym zabrała długie czarne ogrodniczki do tego prześwitująca koszulka, przewiązany ładny sweterek, zwiewna jasno niebieska su.kienka na szelkach, taka pod którą podkłada się koszulkę luźną, jakaś delikatna su.kieneczka na wieczór, satynowa koszulka nocna, piżamka z uszami misio taki i oczywiście awaryjnie obcisłe spodnie i biała koszulka na długi rękaw, bo może jakaś mini potańcówka, a do tego również awaryjnie koszulo-su.kienkę, 3 staniki, 3 majty, 3 ręczniki duże, jeden mały, rajstopki cienkie beżowe i grube czarne, balerinki jasny brąz, czarne, czarne trampki, zegarek, kolczyki, kosmetyczka, fajny wisiorek, opaska ze wstążką, lokówka, prostownicy, nie potrzebuję, świeczkę zapachową Edytowano Luty 19, 2021 przez jaktojestno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 4 minuty temu, Kulfon napisał: Krochmalowane z falbankami te zostawiam w domu. 10 minut temu, Niburdiama napisał: No wiesz, te moje majty to reformy, sama rozumiesz Mi się ostatnio taki stanik podoba, zastanawiam się czy nie kupić czarnego i białego https://allegro.pl/oferta/sliczny-stanik-biustonosz-koronkowy-sexy-haft-top-7284298426 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach