agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 46 minut temu, Lilay napisał: 7. Musi być komunikatywny i wnikliwy bo ja jestem raczej małomówna, ale nie może być gadułą bo tego nienawidzę. 8. ciepły i uroczy ale nie bawidamek 9. Stanowczy ale nie skostniały, gotowy na ustępstwa 10. Musi umieć ubrać się stosownie do okoliczności, dbać o higienę ciała i języka (nie lubię wulgarności) 11. Zdrowie psychiczne 12. A to wszystko i tak na nic by się jemu nie przydało, gdyby na randce mi powiedział, że nie lubi się całować. Wtedy wzięłabym torebkę bez słowa wyszła. Miałaś już sytuację z punktu 12? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Miałaś już sytuację z punktu 12? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, Lilay napisał: Tak. Nie wierzę!!! Opowiesz coś wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 32 minuty temu, agent of Asgard napisał: Nie wierzę!!! Opowiesz coś wiecej? Opowiu opowiu opowiu opowiu. Opowiu opowiu. Także o! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 7 minut temu, Lilay napisał: Opowiu opowiu opowiu opowiu. Opowiu opowiu. Także o! Po prostu zostałem zlany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 22, 2021 5 godzin temu, spide napisał: Głównie chodzi mi o ten początkowy etap. Co sprawia że dany facet potrafi Cię zainteresować sobą i nabierasz chęci żeby rozwijać z nim relacje ? Zadbany ,uprzejmy, elokwentny, z poczuciem humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 22, 2021 1 godzinę temu, phallus impudicus napisał: jak hari pota? Tak ,czary mary trzy orgazmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Sprawna różdżka to podstawa W punkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, Różniczka napisał: Jak dla mnie najseksowniejszy u faceta jest jego intelekt (nie lubię tępaków). Kiepskie randki mam przeważnie z intelektualistami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 (edytowany) 23 minuty temu, agent of Asgard napisał: Po prostu zostałem zlany. Oj Misiu, nie bierz tego do siebie. Mój wiek ma swoje prawa Edytowano Luty 22, 2021 przez Lilay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 1 godzinę temu, Lilay napisał: Oj Misiu, nie bierz tego do siebie. Mój wiek ma swoje prawa Zostałem zlany przez seniorkę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 Umysł i wynikające z niego zachowania. Nie będę sie rozwodzić nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 35 minut temu, agent of Asgard napisał: Zostałem zlany przez seniorkę!!! Może i seniorkę, ale zobacz jaką szprychę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 4 minuty temu, Lilay napisał: Może i seniorkę, ale zobacz jaką szprychę Dwa fetysze w jednym, gerontofilia i złoty deszcz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Napisze nawet jakby tu pisał wasz ulubiony aktor, wasz guru jakiś och ach, i tak byście robiły to samo, jesteście w takim miejscu gdzie wasze miejsce. Wypisujecie bujda na resorach, obok stał słoń byście nie widziały. Eeeeee tam. Momoa tu na bank nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 6 minut temu, duży ogórek napisał: Napisze nawet jakby tu pisał wasz ulubiony aktor, wasz guru jakiś och ach, i tak byście robiły to samo, jesteście w takim miejscu gdzie wasze miejsce. Wypisujecie bujda na resorach, obok stał słoń byście nie widziały. Skoro jest tu incognito, jego wina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, Bimba napisał: Eeeeee tam. Momoa tu na bank nie pisze. Widziałam go na macierzynskim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 8 minut temu, agent of Asgard napisał: Dwa fetysze w jednym, gerontofilia i złoty deszcz. Fetyszach? Nie znam. Czy to jakieś suplementy diety? Mogę ci naleśniczków usmażyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Incognito ma jakieś znaczenie, to co piszą jest tylko na pokaz, tak nie. Sorry, nie skojarzyłem po nicku. Ron Jeremy? Moje uszanowanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 13 minut temu, Lilay napisał: Fetyszach? Nie znam. Czy to jakieś suplementy diety? Mogę ci naleśniczków usmażyć. Babciu! Czy to Ty?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 23 minuty temu, agent of Asgard napisał: Babciu! Czy to Ty?! Siur wnusiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, Lilay napisał: Siur wnusiu. Dziś jest mój szczęśliwy dzień, w którym to moje modlitwy zostały wysłuchane. Otóż odnalazłem swoją Babcię! Nie muszę już dłużej zazdrościć Witkowi Babci Witka, ani Benniemu Brutalnej Babci Boni - mam i ja swoją własną, osobistą Babcię!!! I to jaką! Widzę, że moja Babcia nie jest banalną babcią, o nie! To Babcia z klasą i z pazurem! Kolorowy ptak - stylówa na Fridę Kahlo (gdyby żyła), gustowna peruczka i szminka pasująca do kwiatków. Wiadomo, po kim wnusio ma dobry gust. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 Babciu, czy mogę mówić do Ciebie Babciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 4 minuty temu, duży ogórek napisał: Proponuję prababciu, będzie się myliło. Ale to jest moja babcia, a nie prababcia, drogi Ronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Ale to jest moja babcia, a nie prababcia, drogi Ronie. Ale to nie jest moja matka ani nawet do tesciowej niepodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 2 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ale to nie jest moja matka ani nawet do tesciowej niepodobna. Może jest adoptowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Masz takie autorytety nawet nie wiedziałem kim jest. Mojeż Ty słodkie niewiniątko. To urocze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 Naciesz sie chociaż przyszywana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 23, 2021 8 godzin temu, agent of Asgard napisał: Babciu, czy mogę mówić do Ciebie Babciu? Ofkorsik agenciku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 23, 2021 2 godziny temu, Lilay napisał: Ofkorsik agenciku. Dziękuję Babciu i życzę Ci miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach