mysteery94 0 Napisano Luty 23, 2021 Cześć, Mój chłopak po 6 miesiącach związku powiedział mi że od kilku tygodni nic do mnie nie czuje, nie wie juz sam niewie czy coś do mnie czuje. Ja nic nie zauważyłam, byłam chyba za bardzo zapatrzona we własne szczęście. On jest bardzo przemeczony, dużo Pracuje, dużo ma na głowie, każdy coś od niego chce. Ostatnio mało wychodzilismy może to jakiś objaw depresji? Kiedy mi o tym powiedział to bardzo płakałam. Potem pisał jak się czuje-martwił się. Mamy dac sobie tydzień odpoczynku zobaczyć czy on zateskni i spróbować to naprawic. Ale skąd mam wiedzieć że on tego serio chce A nie robi tego żebym nie cierpiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Luty 23, 2021 48 minut temu, mysteery94 napisał: Mamy dac sobie tydzień odpoczynku zobaczyć czy on zateskni i spróbować to naprawic. Ale skąd mam wiedzieć że on tego serio chce A nie robi tego żebym nie cierpiała. Po 6 miesiącach? To nie rokuje dobrze. Nikogo nie zmusisz do uczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 Odpoczynek od miłości i sprawdzian czy kocha? Robi to żebyś nie cierpiała, więc wymyślił tydzień separacji. Gdyby Cię kochał to usychałby z tęsknoty gdybyś wyszła po bułki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, wariete napisał: Odpoczynek od miłości i sprawdzian czy kocha? Robi to żebyś nie cierpiała, więc wymyślił tydzień separacji. Gdyby Cię kochał to usychałby z tęsknoty gdybyś wyszła po bułki. Ciekawe czy mój usycha z tesknoty, bo ja bardzo. Jak mnie zobaczy to nie uwierzy, że aż tak bardzo .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Ciekawe czy mój usycha z tesknoty, bo ja bardzo. Jak mnie zobaczy to nie uwierzy, że aż tak bardzo .. Zapytać go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 2 minuty temu, wariete napisał: Zapytać go? Dziekuje, Sama go zapytam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Wskoczysz na niego, zawiesisz Długa nie wracała Dzień dobry. Ojj wskoczę wskoczę, już nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Damianek Ee ee Edytowano Luty 23, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 8 minut temu, duży ogórek napisał: Dzień dobry. Dzień dobry. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 8 minut temu, TwojaMuuza napisał: Dziekuje, Sama go zapytam;) Już masz odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Po te bułki trochę jechać Na drugi koniec miasta. Co to znaczy kiedy w sercu on? Takie podróże ubogacają a wraca się w podskokach, że miły czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 17 minut temu, wariete napisał: Już masz odpowiedź. Gdzie? Nie zapytałam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 9 minut temu, duży ogórek napisał: Koło mnie jest też warzywniak dużo jest, jednym podskokiem. Do wyboru, do koloru. Ugotuj z tego coś dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 4 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Gdzie? Nie zapytałam jeszcze. Po tamtej stronie marzeń. Miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, wariete napisał: Po tamtej stronie marzeń. Miłego. Muszę się ogarniać. Najwyższa pora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Luty 23, 2021 5 godzin temu, wariete napisał: Odpoczynek od miłości i sprawdzian czy kocha? Robi to żebyś nie cierpiała, więc wymyślił tydzień separacji. Gdyby Cię kochał to usychałby z tęsknoty gdybyś wyszła po bułki. W sedno. Świetny komentarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach