Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ankapwmp

Czy można zaufać??!!

Polecane posty

Byłam w ukladzie z facetem.... Wiadomo związek bez zobowiązań.... Po całej nocy igraszek...dowiedzialam się że kochał się w ten sam dzień z inną.... Obiecywalismy sobie ze sobie o tym powiemy...... Jednak po moich usilnych nagybawaniach przyznał się do tego..... Teraz jesteśmy w związku.... Czy mogę mu zaufać teraz ze poprostu mnie nie zdradzi... Poprostu mu nie ufam... Czy to ja może błędnie mysle

1 godzinę temu, Ankapwmp napisał:

Byłam w ukladzie z facetem.... Wiadomo związek bez zobowiązań....

jak ustalałaś bez zobowiązań to nie miał obowiązku mówić .... samo słowo "bez zobowiązań" to oznacza. Sama komplikujesz sobie życie. Proponujesz czy zgadzasz się na taki układ a potem narzekasz. Jak bez zobowiązań to nawet nie powinien ci opowiadać jak to było z inną i odwrotnie tamtej o Tobie. Proste. Nie decyduj się na seks bez zobowiązań na przyszłość

Rozumiem, że nie do końca taka sama, ale trochę sytuacja, typu "byłam jego kochanką. Zostawił inną dla mnie, a teraz mnie zdradza".

Pamiętaj, że jeśli spotykasz się z facetem, który zdradza partnerkę, to spotykasz się z facetem, który zdradza partnerkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować