xaeola 0 Napisano Luty 27, 2021 (edytowany) Niedawno pokonałam infekcję batkteryjna i grzybiczna. Jednakże wczoraj po kontakcie ze swoim chłopakiem, już paręnaście minut po zauważyłam niebezpieczne objawy, wydzielina która wcześniej była normalna stała się inna, jakby szarawa, lekko ciągnącą z trochę dziwnym zapachem. Typowego stosunku między nami nie było. Tylko petting i dotykanie się rękami. Co mam zrobić? Nie mam jak iść do ginekologa :'(. Są jakieś testy na to? Grzybicę jeszcze wylecze ale bakterii to już nie bardzo Edytowano Luty 27, 2021 przez xaeola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Luty 27, 2021 To może od chłopaka ta infekcja pochodzi. On też się leczył? Bo to tak bez tej ochrony mechanicznej może się przenosić, dlatego ja zawsze mam diafragmę caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Luty 27, 2021 Facet też leczył infekcję? Wiecie, że razem musicie takie coś leczyć, jak się pojawia? No to teraz obserwuj co się dzieje, może jakiś monitor płodności? Ja korzystam z termometru owulacyjnego i jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach