Życiowy pecj 3 Napisano Luty 27, 2021 Pieściłam się z chłopakiem wczoraj on nie doszedł ,nie wiem co mam robić leci mi śluz przez kilka dni niby owulacja była wczoraj ale testu nie robiłam a chłopak gdy dochodziłam wszedł we mnie nie wiem co mam robić.Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli mój facet nie doszedł ? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Luty 28, 2021 Szansa 0,01% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Marzec 1, 2021 13 godzin temu, Moni.B88 napisał: Szansa 0,01% Czyli szansa na ciąże jest niska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Marzec 1, 2021 5 godzin temu, Życiowy pecj napisał: Czyli szansa na ciąże jest niska? Szansa na ciąże jest bliska zeru. Nawet nie niska. Znikoma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Marzec 1, 2021 7 godzin temu, Życiowy pecj napisał: Czyli szansa na ciąże jest niska? Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Marzec 1, 2021 Ale był we mnie jakieś 5 min ale nie doszedł ani no nie doszło do seksu tylko wszedł tak był cały czas przez 5 min jakieś.Się strasznie boje bo nie wiem co mam o tym myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Marzec 1, 2021 Czyli tez przez preejakuart nie można zajść w ciąże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 1, 2021 4 minuty temu, Życiowy pecj napisał: Czyli tez przez preejakuart nie można zajść w ciąże ? Płyn preejakulacyjny zawiera plemniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Marzec 1, 2021 No to ja już nie wiem jakie są szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 1, 2021 13 minut temu, Życiowy pecj napisał: No to ja już nie wiem jakie są szanse Niewielkie, ale są. Do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik. W płynie preejakulacyjnym, większość plemników jest martwa. Poza tym jest ich tam niewiele. U niektórych mężczyzn, ten płyn, nie wydziela się prawie wcale, u innych w dość dużej ilości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Marzec 2, 2021 jest szansa- kazdy seks bez zabezpieczenia moze sie skonczyc ciaza. milony ludzi rozpoczelo swa egzystencje na skutek tzw stosunku przerywanego. Niedawno moj znajomy zostal ojcem, a "nigdy w niej nie doszedl" niestety , nic ci tu nie wywrozymy, musisz poczekac i zrobic test trzymam kciuki zeby byl negatywny zacznijcie sie zabezpieczac bo nawet jak raz czy dziesiec razy sie uda to w koncu wpadniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Marzec 2, 2021 Dnia 27.02.2021 o 10:12, Życiowy pecj napisał: Pieściłam się z chłopakiem wczoraj on nie doszedł ,nie wiem co mam robić leci mi śluz przez kilka dni niby owulacja była wczoraj ale testu nie robiłam a chłopak gdy dochodziłam wszedł we mnie nie wiem co mam robić.Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli mój facet nie doszedł ? Hej! Napisz jak zrobisz test. Czekam na informację od Ciebie! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowy pecj 3 Napisano Marzec 11, 2021 Dnia 2.03.2021 o 19:54, Karolina napisał: Hej! Napisz jak zrobisz test. Czekam na informację od Ciebie! Pozdrawiam! Na szczęście nie jestem okres dostałam wczoraj wieczorem a test robiłam dzisiaj z samego rana negatywny jeszcze będę robiła jak okres mi się skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach