Kaniala 0 Napisano Luty 28, 2021 Weronika, Julia czy Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana7 24 Napisano Luty 28, 2021 Wg mnie najładniejsze to Karolina potem Weronika a Julka całkiem odpada bo ich jest na pęczki . Karolina bardzo mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Luty 28, 2021 Weronika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Luty 28, 2021 Julia jest najladniejsze nawet jezeli oklepane, pozniej Karolina-niestety to od imienia meskiego, na samym koncu Weronika. Wiadmo jednak, ze to zawsze kwestia gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 28, 2021 Julia najładniejsza potem Karolina i Weronika. Ale Julia zbyt oklepana a dwa pozostałe niezbyt ładne. Do tego Weronika jakieś takie ciężkie. Mam kuzynkę Weronikę a mimo to nie mogę się przekonać do tego imienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Luty 28, 2021 Weronika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Luty 28, 2021 1 godzinę temu, Kaniala napisał: Weronika, Julia czy Karolina Karolina śliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Luty 28, 2021 Kieruj się swoim gustem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 28, 2021 Weronika kojarzy mi z kimś pięknym i tajemniczym delikatnym Julia to raczej ktoś kto jest bezpośredni i koleżanki Karoliną to osoba niezależna i silna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 28, 2021 tez trzeba dobrać do nazwiska by ładnie wszystko brzmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piurtes 0 Napisano Luty 28, 2021 Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwkab53 17 Napisano Luty 28, 2021 Wszystkie ładne. Dla mnie Karolina, bo to imię ogromnie mi się podoba od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Imani 1 Napisano Luty 28, 2021 Tak. Weronika jest piękna i delikatna ale pustak straszny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Luty 28, 2021 Weronika śliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamin 0 Napisano Marzec 1, 2021 Julia- piękne imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura20 0 Napisano Marzec 1, 2021 Julia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach