Konstancja C. 0 Napisano Luty 28, 2021 Czy jeszcze tu jesteście? Jeśli tak to czy już Wam przeszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszka 3 Napisano Marzec 1, 2021 Czasem jeszcze tu zaglądam, odruchowo może z dawnego przyzwyczajenia gdy prawie codzień tu zaglądałam, czy mi przeszło myślę że nie, nie widziałam go tyle czasu a nie ma dnia żebym o nim nie myślała, mam nadzieję że jest szczęśliwym człowiekiem tego mu życzę z całego serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstancja C. 0 Napisano Marzec 1, 2021 Mam dokładnie tak samo. Nie jest więc do końca prawdą, że co z oczu, to z serca. I mimo tego, że już tyle czasu minęło jeszcze nie przyzwyczaiłam się do jego braku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszka 3 Napisano Marzec 7, 2021 I znów kolejna niedziela bez niego, brakuje mi jego obecności, ciepłego spojrzenia i uśmiechu który dawał siłę i sprawiał ze chciało się chcieć, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstancja C. 0 Napisano Marzec 7, 2021 Dzisiaj śniło mi się, że przyjechał w odwiedziny do dawnej parafii. Nawet się łudziłam, że może proroczy, ale niestety nie. Czasem myślę o nim tak intensywnie, że mam wrażenie, iż go zmaterializuję. Nie sądzę, bym kiedykolwiek o nim zapomniała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 7, 2021 Romans z ksiedzem? moze to i nieglupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszka 3 Napisano Marzec 7, 2021 Też nie zapomnę i nawet nie próbuję, to są dobre wspomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrażliwa39 19 Napisano Marzec 8, 2021 Okropne baby! Księża wam w głowie? Boga się nie boicie? 'Księża, takich jak wy to mają na pęczki. I na pewno nie myślą o was, bo mają inne problemy. Nie próbujcie ich wyciągać z kapłaństwa! Ich jest mało obecnie! Na takich jak wy, słów mi brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstancja C. 0 Napisano Marzec 8, 2021 Kto powiedział, że próbujemy ich wyciągnąć z kapłaństwa? Podejrzewam, że ten "mój" by mnie nie chciał nawet gdyby nie był księdzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrażliwa39 19 Napisano Marzec 8, 2021 Nie myśl o księdzu. Myśl o wszystkim, ale nie o księdzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszka 3 Napisano Marzec 8, 2021 Ani mi w głowie romanse z księdzem czy z kimś innym pisze o tym że kogoś bardzo polubiłam i że bardzo za nim tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstancja C. 0 Napisano Marzec 8, 2021 Właśnie, mnie z kimś innym również nie. Dobrze mi samej, a poza tym do niego i tak nikt się nie umywa, więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach