Basia.a 24 0 Napisano Luty 28, 2021 minęło już 7 miesięcy a wciaz za nim tęsknię. Popadam w depresje i nic mnie nie cieszy, może to głupie ale mam wrażenie że byliśmy sobie przeznaczeni on też często to powtarzał. Z chęcią bym wróciła lecz obawiam się reakcji bliskich i otoczenia, oraz nie mam z nim kontaktu i ciężko jest go odnowić. To nie jest tak ze mnie nie kochał początkowo chcial abyśmy wrócili do siebie lecz ja go odrzuciłam ponieważ bylam zraniona teraz ja nie umiem sobie z tym poradzić. Co teraz robic bo jestem załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Luty 28, 2021 A jaki powód rozstania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia.a 24 0 Napisano Luty 28, 2021 Ciężko stwierdzić nakladajace sie problemy. Ogólne kłótnie i ranienie sie nawzajem. Lecz bylo tez mnóstwo wspaniałych momentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Marzec 1, 2021 4 godziny temu, Basia.a 24 napisał: [...] To nie jest tak ze mnie nie kochał początkowo chcial abyśmy wrócili do siebie lecz ja go odrzuciłam ponieważ bylam zraniona teraz ja nie umiem sobie z tym poradzić. Co teraz robic [...] Na pewno nie wracać jedynie z tego względu, że nie potrafisz teraz sobie ze sobą poradzić... Skoro zdecydowałaś się odejść, to zapewne był powód i nie dostrzegałaś szansy jego eliminacji. Jeśli myślisz, że po powrocie dawne problemy i urazy cudownie znikną, niestety, zawiodłabyś się. Warto zacząć od pracy przede wszystkim nad samą sobą, m.in. by móc podejmować rozsądne, a nie desperackie decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztuczność 4 Napisano Marzec 1, 2021 4 godziny temu, Basia.a 24 napisał: Ciężko stwierdzić nakladajace sie problemy. Ogólne kłótnie i ranienie sie nawzajem. Lecz bylo tez mnóstwo wspaniałych momentów. rozpad miał powód, nie wracać do przeszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 1, 2021 Skoro się rozstaliście były powody ,nie wracać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćMarek 0 Napisano Marzec 1, 2021 Nie wracać, wygląda na to że bardziej brakuje Ci pewności siebie. Skup się na rozwoju osobistym, książki, różne terapie, jak chcesz to Ci coś polecę. Pamiętaj przede wszystkim że w tym stanie nie możesz ufać samej sobie, jesteś pod wpływem silnych emocji, które wypaczają rozsądne myślenie. Po tych przejściach nic się nie zmieni po powrocie, musi to do Ciebie dotrzeć, zdrówka i siły wewnętrznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia.a 24 0 Napisano Marzec 1, 2021 8 godzin temu, GośćMarek napisał: Nie wracać, wygląda na to że bardziej brakuje Ci pewności siebie. Skup się na rozwoju osobistym, książki, różne terapie, jak chcesz to Ci coś polecę. Pamiętaj przede wszystkim że w tym stanie nie możesz ufać samej sobie, jesteś pod wpływem silnych emocji, które wypaczają rozsądne myślenie. Po tych przejściach nic się nie zmieni po powrocie, musi to do Ciebie dotrzeć, zdrówka i siły wewnętrznej Dziękuję za poradę jednak zastanawia mnie dlaczego ten okres tak długo trwa minelo juz 7 miesięcy. Dlatego wydaję mi się ze to byla miłość. Ciężko jest sie wlasnie skupiać na czyms przyjemnym gdy nic zbytnio mnie nie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach