Agna 0 Napisano Marzec 1, 2021 Zgodził się. Co mógł o mnie pomyśleć? Znamy się z pracy już z 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 Ni z grůchy ni z pietruchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agna 0 Napisano Marzec 1, 2021 Rozmawialiśmy prawie codziennie, pisaliśmy. Zmieniłam pracę, on mnie namówił, że jeśli mam lepszą propozycję, to mam skorzystać. Zawsze mnie wspierał lepiej niż moim właśni rodzice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 Nie wiem co mógł pomyśleć. Moze na cos liczy więcej. Nigdy nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agna 0 Napisano Marzec 1, 2021 Jedyny facet, z którym mogę się dogadać, a mam już 31 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 To juz nie masz wyjścia i musisz jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agna 0 Napisano Marzec 1, 2021 Wiem, bardziej chodzi mi o to, jak nie popełnić błędu i go nie wystraszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 Nie wiem. Ja wiem tylko jak wystraszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 1, 2021 1 minutę temu, Agna napisał: Wiem, bardziej chodzi mi o to, jak nie popełnić błędu i go nie wystraszyć Nic na siłę. Nie planować, nie zakładać scenariuszy. Być sobą i dać nieść fali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 1, 2021 29 minut temu, przemek 1 napisał: Chcesz mu dać pizzdy? Ból dupy, że Tobie żadna nie chce dać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 1, 2021 1 godzinę temu, Agna napisał: Zgodził się. Co mógł o mnie pomyśleć? Znamy się z pracy już z 4 lata. Skoro się zgodził, rokowania są dobre. Istotniejsze jest, co pomyśli po powrocie. Rozumiem, że wiążesz z nim nadzieje na przyszłość. Ustaliłaś warunki pobytu na miejscu? Bo od tego wiele zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach