Zuza0710 0 Napisano Marzec 1, 2021 Witam mam pewnie problem, byłam tydzień temu u ginekologa nie stwierdził u mnie ciąży. Okresu nie dostałam bolą mnie piersi. Robiłam test ciążowy jakieś 2 tyg temu nic nie wykazało.Co dalej zrobić? Test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana7 24 Napisano Marzec 1, 2021 6 minut temu, Zuza0710 napisał: Witam mam pewnie problem, byłam tydzień temu u ginekologa nie stwierdził u mnie ciąży. Okresu nie dostałam bolą mnie piersi. Robiłam test ciążowy jakieś 2 tyg temu nic nie wykazało.Co dalej zrobić? Test? A u ginekologa byłaś po terminie spodziewanej miesiączki? Możesz zrobić test dla własnego spokoju. Brak okresu może być z równych przyczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana7 24 Napisano Marzec 1, 2021 Różnych* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 1, 2021 8 minut temu, Zuza0710 napisał: Co dalej zrobić? Zapomnieć o sprawie i nie zawracać głowy innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza0710 0 Napisano Marzec 1, 2021 Bezczelne 58 minut temu, Nemetiisto napisał: Zapomnieć o sprawie i nie zawracać głowy innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 1, 2021 1 godzinę temu, Zuza0710 napisał: Co dalej zrobić? Czekać! Też tak czasem mam. To zaburzenia hormonalne. Właśnie charakterystyczny jest ból piersi. Ale gwarancji nie dam. Jeśli masz coś na sumieniu, rób test. Jak długo spóźnia się miesiączka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 1, 2021 15 minut temu, Zuza0710 napisał: Bezczelne Rozsądne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach