Julka67 0 Napisano Marzec 1, 2021 Witam. Chciałabym zapytać czy jest to normalne zachowanie, jeżeli mam 15 lat (w tym roku 16) i rodzice często zabraniają mi wychodzić z domu? Wspomnę też o tym, że jak wychodzę i nie ma mnie w domu o 21 to robią awanturę. Nie wiem jak sobie z tym radzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 1, 2021 18 minut temu, Julka67 napisał: Chciałabym zapytać czy jest to normalne Tak, to jest zupełnie normalne. Nawet kiedy będziesz mieć 20 ale będziesz z nimi mieszkać, mogą Ci zabraniać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Marzec 2, 2021 A co to za wychodzenia w czasie epidemii??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Marzec 3, 2021 A co to za pytanie, Bimba? W 2009 oficjalnie ogłoszono pandemię grypy (zresztą nie po raz pierwszy) - siedziałaś wtedy kołkiem w domu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach