Wojtek Zawadzki 1 Napisano Marzec 3, 2021 Napiszcie proszę jak mam się zmotywować do napisania do dziewczyny, która mi się spodobała. Jak zebrać w sobie odwagę, do napisania do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 Wojtek z bojlerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 Przed chwilą, AniulkA napisał: To jest mój kawaler, trzymaj typa, żeby nie uciekł Idź pokremuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 3, 2021 normalnie tylko sie nie podpisuj na poczatku a dopiero potem jak sie rozmowa rozkreci bardziej tak słyszałam od kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: bojler = bebzon = ciąża spozywcza? A kysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 Kończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 3, 2021 10 minut temu, Wojtek Zawadzki napisał: Napiszcie proszę jak mam się zmotywować do napisania do dziewczyny, która mi się spodobała. Jak zebrać w sobie odwagę, do napisania do niej. Wyobraź sobie ,że zaprosiła Cię na kolacje i otwiera Ci drzwi boso w czerwonym satynowym szlafroczku na mokrym po kąpieli ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 3, 2021 1 minutę temu, AniulkA napisał: grzybica murowana Ty to potrafisz zachęcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 7 minut temu, AniulkA napisał: Jak tydzień poczeka zrobię sobie trwałą nawet na ci.pce Trwała? Ale z ciebie klotka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 3, 2021 3 minuty temu, AniulkA napisał: warkoczyki nie uda Kojarzysz mi sie z bezgusciem które wstawia pjoter. Jelenie na rykowisku i podświetlany wodospad szumiacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 3, 2021 nie chcesz to nie pisz fak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach