Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rycerznabiałymkoniu

Polacy męscy czy nie męscy?

Polecane posty

4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

W facetach bez własnego zdania idacym za głupia modą na bycie jakims tym bardziej nie gustuje. Ale rozumiem ze aby wyrywać laski trzeba miec czym zaimponowac.

Ja trenuje sztuki walki (MMA) a nie chodze na fitness więc twoja teza jest błędna, i nie jestem typem alvaro który lata za laskami.

1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

I do narcyzmu o czym świadczy twój nagi brzuszek w stylu paczcie jaki jestem men uhh

Zdjęcie jest ściągnięte z Internetu, po kliknięciu na obrazek widać logo strony, z której pochodzi.

1 minutę temu, agent of Asgard napisał:

Zdjęcie jest ściągnięte z Internetu, po kliknięciu na obrazek widać logo strony, z której pochodzi.

😐 rzucal tu swoje tez. Rzekomo.

7 godzin temu, agent of Asgard napisał:

To jest filtr a nie strona i zdjęcie jest moje. 

2 godziny temu, Pocahontaz napisał:

O jaka delikatna, taktowna i łaskawa dla gościa z "pozyczona" z neta fotką , bo do faceta już taka bezpośrednia nie jest  😄

hahah, beka. Do mnie sie rzucała chyba z 2 m-ce i 1 foto, a tu jak przepraszająco rpawie, jak na siebie, zwróciła uwage buahahha

JAsne, 18karat, że jej sie podobasz, to ienaturalne zachowanie u niej, więc jest cos na rzeczy. 

Ona nie lubi ,,mięśniaków"