agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Kuzyna? Ex narzeczona, ale lubimy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, Pocahontaz napisał: Musialybyscie spsobem go... albo nie wiem, rpzyjechac jakos, zaskoczyc go w pracy. Bo mowie..ma chlopak jakąs blokade, Bardzo mu si ę podobasz, czuje z toba bliskosc taka jak z kumpela, wiec podwaliny sa..ale boi sie to "spoeprzyć", wiec udaje, ze pdoba mu się rola psiapsiółki męskiej i że z czasem sie odważy. Dlatego to potrwa jeszcze Dobra my po niego pojedziemy i go wyciągnięmy jak trzeba będzie to za fraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 5 minut temu, agent of Asgard napisał: Nie chcesz, bym wziął Leżaczka do pomocy. Było napisane WEŹ PIGUŁKĘ !!! A nie weź leżaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: no, tlyko zeby wam podal namiary Narazie nie zapowiada się Gadacie juz prawie rok, spokojnie moglby Faktycznie, od połowy września to jakby nie liczyć rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Było napisane WEŹ PIGUŁKĘ !!! A nie weź leżaczka Po co pigułka? Mam ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: E... to nie charakternie . liczba mnoga i przemoc wobec Lokiego! Dzięki za wsparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: E... to nie charakternie . liczba mnoga i przemoc wobec Lokiego! Bo ja jak już ide na żywioł to musi być grubo !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: No fakt, Doktor Siurek mnie chciał wystawić na mróz tylko w płaszczyku bo się przestraszył jak napisałam że do niego wpadnę co by naruszyło jego terytorium Ale jeśli Agent się zakochał to nie ma o co się martwić Miłość oceany pokonuje , da radę ! No i zima się kończy, dlatego jesteś taka odważna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Po co pigułka? Mam ręce. Ręce to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Już jestem twoim simpem .... Może coś jeszcze masz ? Język... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: I skórzane spodnie A knebel pożyczymy od Benka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: I skórzane spodnie A knebel pożyczymy od Benka Dobra ale jak on się przestraszy i zdąży nawiać ? Mam w domu jeszcze kajdanki to wezmę też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, Pocahontaz napisał: hihi agent, dawaj..przecież jestes masterem bdsmów Ja? Musiało Ci się coś pomylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Dobra ale jak on się przestraszy i zdąży nawiać ? Mam w domu jeszcze kajdanki to wezmę też Ale czy są z różowym futerkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Ale czy są z różowym futerkiem? Mam jedne takie i jedne zwykle , chcesz te różowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Dobrze kombinujesz.... Już szykuje piwnicę Uuu aż tak ? To będzie dopiero epizod ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Dobrze kombinujesz.... Już szykuje piwnicę Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Uuu aż tak ? To będzie dopiero epizod ! Przepraszam, że się wcinam, ale masz kota Szynszyla? Bo mój kot nie lubi obcych kotów. Jak mnie porywasz, masz obowiązek się o niego zatroszczyć. Zrobię Ci listę, co lubi i musisz koniecznie zabrać domek, który dla niego zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Chwila mam jeszcze bat do ujeżdzania konia , pakować też ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Mam jedne takie i jedne zwykle , chcesz te różowe ? Wiesz co, weź obie pary. Jedna będzie na Ciebie i kaloryfer w sypialni, a druga na Szynszylkę i kaloryfer w salonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Chwila mam jeszcze bat do ujeżdzania konia , pakować też ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: no co ? dobry bat nie jest zły !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: no co ? dobry bat nie jest zły !!!!!!!!! Mam obawy i skojarzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Mam obawy i skojarzenia. Przecież ja jestem wcieleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Przecież ja jestem wcieleniem Właśnie dlatego Samaelu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Właśnie dlatego Samaelu... Nie mów że wymiękasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: teraz Elcia zasugerowala, ze jak ma kajdanki z rózowym futerkiem, to "nie jest aniołem" , a agent zaraz podlapie i bedzie jazda na kolejne 10 atron najlepsze że nic nie wyniknie z tego again gimbusiowe love Nie zapominaj o bacie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Nie mów że wymiękasz Masz u dedykację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Jednak za ostra dla agenta jestes nie uniósłby tego Mój boniu , wymięk chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 8 minut temu, Pocahontaz napisał: hehe, agent, nie masz niesmaku, ze tyle gadasz a nic z tego nie wynika i nie wyniknie? Domyśl się. W końcu lepiej, niż ja, wiesz, co myślę i czuję. Jestem pewny, że nie byłbym w stanie wymyśleć nic lepszego niż to, co przyjdzie Ci do głowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) 12 minut temu, irukangi napisał: Każdy by chciał ! Jedziesz z nami ? Bo Agent trzęsie portkami Edytowano Marzec 6, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach