J o l a n t a 2 Napisano Marzec 8, 2021 ? Ja tak Bóg jest dla mnie waży niestety z powodu pandemii musiała trochę ograniczyć wyjścia, więc codziennie się Modlimy do Boga za nasze zdrowie i życie, Różaniec odmawiamy za zmarłych. I w TV puszczamy mszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Marzec 8, 2021 Zmądrzeliśmy, nie chodzimy. Akurat w kościele Boga nie ma. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdomówny 12 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) Nie chodzę, bo religia to ściema dla naiwnych. Każdy logicznie myślący człowiek wie że wiara w urojonego Boga jest bez sensu. Nie da się udowodnić jego istnienia. Edytowano Marzec 8, 2021 przez Prawdomówny 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J o l a n t a 2 Napisano Marzec 8, 2021 6 godzin temu, Prawdomówny napisał: Nie chodzę, bo religia to ściema dla naiwnych. Każdy logicznie myślący człowiek wie że wiara w urojonego Boga jest bez sensu. Nie da się udowodnić jego istnienia. Każdy wierzy w co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J o l a n t a 2 Napisano Marzec 8, 2021 8 godzin temu, Bimba napisał: Zmądrzeliśmy, nie chodzimy. Akurat w kościele Boga nie ma. Ja wierzę ale nie zawsze mam czas. Natomiast jak słyszę o księżach pedofilach to zastanawiam się jak ci źli ludzie trafili do zakonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 8, 2021 Czasem chodzę z kimś do towarzystwa posłuchać jak pédòfil z ambony opowiada farmazony. Darmowy kabaret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Marzec 8, 2021 No chodzę, ale w mniej w pandemii. To czasem oglądam msze w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobo3535@ 0 Napisano Marzec 8, 2021 chodzę kiedy mam potrzebę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach