Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) Cześć wszystkim mam pewien problem i nie radzę sobie z nim mianowicie chodzi o to że przypominają mi się błędy które popełniłam i myśli niechciane i trudno mi z tym żyć mam natłok myśli wszystko mnie dręczy a najczęściej to przychodzi w okres jesienno zimowy jest takie znużenie nie mam na nic ochoty nie potrafię się cieszyć ciagle myśle o tym co zrobiłam itd czego żałuje i chce od tego uciec lecz sama nie wiem jak jestem taką osobą że strasznie wszystko biorę do siebie i nie umiem zapomnieć odrzucić w kąt i dać sobie spokój a wy jakbyście na to zareagowali olalibyście to i szli do przodu czy też byście byli znużeni itd prosze pomóżcie mi oczywiście liczę na adekwatne i rozsądne odpowiedzi Pozdrawiam! Edytowano Marzec 8, 2021 przez Gość-kafeterii1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 9, 2021 No właśnie też tak mam i nieraz to są naprawdę dziwne głupie wspomnienia myśli i nie wiem co zrobić meczy mnie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 9, 2021 No tak Ale ja już nie daje rady ciagle jestem przybita wszystko mnie męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 9, 2021 No dokładnie a ma pani jakieś sposoby by zapomnieć nie wciągnąć się w to bardziej ? Bardzo bym była wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 9, 2021 No dokładnie ma pani racje dziekuje bardzo Pozdrawiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattrat 47 Napisano Marzec 11, 2021 Dnia 9.03.2021 o 19:43, Gość-kafeterii1 napisał: No dokładnie ma pani racje dziekuje bardzo Pozdrawiam Polecam Ci ksiazke Technika uwalniania dr D Hawkinsa. Musisz sie nauczyc odpuszczac, sama sie tego ucze, nie jest to latwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach