downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 niestety kto inny ma to szczęście, bo ja jestem pierdoła moze w następnym roku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 21 minut temu, Niburdiama napisał: Nie dałeś jej nawet rozyczki? Moze teraz jej smutno albo placze? nie widzieliśmy się, a prywatnych kontaktów nie mamy, więc jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 42 minuty temu, Niby normalny napisał: a żeś mnie rozbawił chociaż tyle, ale mi nie do śmiechu Edytowano Marzec 8, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, downhiil napisał: niestety kto inny ma to szczęście, bo ja jestem pierdoła moze w następnym roku ile czasu juz to trwa to twoje zauroczenie nieszczesne? Edytowano Marzec 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, kociełezki napisał: ile czasu juz to trwa to twoje zauroczenie nieszczesne? tyle że już raczej dawno powinno minąć gdyby bylo zauroczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Wysłać do domku Dlaczego masz zielone kółko, a nie czerwone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Wysłać do domku to by jej chłop zobaczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: tyle że już raczej dawno powinno minąć gdyby bylo zauroczeniem starzejecie sie niedlugo 40 lat minie jak jeden dzien i nie bedzie bara bara co zrobisz łap za puupe zaloz pioropusz i dzialaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: A jest zielone?? Nie widać? Nie udawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 6 minut temu, kociełezki napisał: starzejecie sie niedlugo 40 lat minie jak jeden dzien i nie bedzie bara bara co zrobisz łap za puupe zaloz pioropusz i dzialaj piuropusz? za pupę bym zlapal chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 3 minuty temu, AniulkA napisał: grasz czy nie grasz? w co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Zawsze jakies wykrety i w kolko to samo. Zastanow sie dokad zmierzasz i co chcesz osiągnąć. boję się walcze z tym ale jest ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: I tak pewnie jesteś postrzegany ale wcześniej za rączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Wcale nie chciałeś go tak spedzic to i nie spędziłeś. Tak ciezko podejsc z kwiatkiem, naprawde nie lada wyczyn. Zreszta moze to i dobrze bo skoro mówisz, se zajeta to zajeta. ale sama zaczepia czyli czegoś chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Jasne. Zmień płytę. boję się że coś źle zrobię i już nie zobaczę jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Jak zaczepia skoro nie rozmawiacie? ma swoje sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Nabrałam sie jest dla mnie najpiękniejsza więc nie pisz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 9 minut temu, Niburdiama napisał: Jak zaczepia skoro nie rozmawiacie? oczętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: oczętami Człowieku lecz się z tej chorej miłości bo zmarnujesz sobie życie. Gdyby jej na Tobie zależało to nie byłaby w związku z innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Hellies napisał: Człowieku lecz się z tej chorej miłości bo zmarnujesz sobie życie. Gdyby jej na Tobie zależało to nie byłaby w związku z innym. Za późno na leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 23 minuty temu, downhiil napisał: piuropusz? za pupę bym zlapal chętnie nom pioropusz i okrzyki wojenne jak krol lew uderz pięścią w piers bedzie zabawny widok Edytowano Marzec 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Za późno na leczenie. E tam, nigdy nie jest za późno na nic. Nawet na to że ukochana Downhilla zerwie ze swoim facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 6 minut temu, Hellies napisał: Człowieku lecz się z tej chorej miłości bo zmarnujesz sobie życie. Gdyby jej na Tobie zależało to nie byłaby w związku z innym. głupi jesteś jak ktoś ma poukładane życie to nie rzuca go zanim nie wejdzie w jakaś relacje z tym nowym co innego gdybyśmy się spotykali a dalej chcialaby byc z tamtym Edytowano Marzec 8, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) hakuna matatata! ona czai sie na twojego. sratatata Edytowano Marzec 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: głupi jesteś No to cierp tak kolejne lata aż zmądrzejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 8, 2021 Przed chwilą, Hellies napisał: E tam, nigdy nie jest za późno na nic. Nawet na to że ukochana Downhilla zerwie ze swoim facetem. Lubię fantazje, ale bez przesady haha. Te bajki są żałosne nawet, jak na trolla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 dobra mam was gdzies, sam wiem najlepiej co się dzieje a wy nie wiecie nic, nie macie pojęcia więc sobie gadajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: Koleś też raz tak miałem że nie mogłem zapomnieć o kimś a do tego wbił nóż w plecy, zostaw to jak najszybciej, bo to tylko dołuje pogrąża i tracisz tylko niepotrzebnie czas. spróbuję i sie przekonam, bez tego nie zostawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 8, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: spróbuję i sie przekonam, bez tego nie zostawie Tak jasne, ciekawa jestem jak tego dokonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Tak jasne, ciekawa jestem jak tego dokonasz do tanga trzeba dwojga, pogadamy i będzie wszystko jasne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach