Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VilleValogirl_8194

Ville Valo czy są tutaj jakieś Jego fanki

Polecane posty

Ville Valo  - są tutaj jakieś fanki Tego Obłędnieeeeee Przystojnego byłego wokalisty zespołu HIM ? Uwielbiam Jego głos w The Funeral Of Hearts Too Happy To Be Alive Rebel Yell  Razorblade Kiss The Sacrament czy Gone With The Sin i jego całego ;) hehehehehe 

Zgłaszam się, fanka od 1999 roku! 

W życiu bym się nie spodziewała tematu o Ville na Kafeterii 😆

bo wcześniej żadna z tutaj obecnych ''czarownic'' by nie wpadła na pomysł że jakaś świruska da temat Villego na Kafeterii hehehe        a że tak spytam niedyskretnie były jakieś fantazje o Ville ?         

Dnia 11.03.2021 o 09:57, Nie jestem wege napisał:

W liceum marzyłam o tym, żeby Ville został moim mężem 🙈😉 

eeee no no no no no nooooo Gooodne i Braw I Szacunku mi wróciła moja ''Villova'' Obsesja 4 dni temu Ahhhhh On jest CUUUUUDOOOOOWNYYYYYY

a Wasze ulubione\ukochane piosenki ? Moje  to  : The Funeral Of Hearts Too Happy To Be Alive Rebel Yell  Razorblade Kiss The Sacrament When Love And Death Embrace Gone With The Sin Bury Me Deep Inside Your Heart i inne 

Moje ulubione to 'For You', 'In Joy and Sorrow' , 'The Path (P.S. Version)' , 'Sleepwalking Past Hope',  'Disarm Me (With Your Loneliness)', 'The Foreboding Sense of Impending Happiness' i 'Drawn & Quartered'.  

Kochałam go w gimnazjum i śniłam że spiewamy na scenie piosenki z płyty Razorblade Romance, kochałam Poison girl 

For You In Joy And Sorrow The Path i  Disarm Me (With Your Loneliness) ŚWIETNE UTWORKI Ja jeszcze bym dodała Buried Alive By Love i Soul On Fire a i PoisonGirl Też Niesamowity Utwór 

A za co kochacie Villego ?  Śmiało  Ja Uwielbiam Jego Głos oczy uśmiech ciałko śmiech tatuaże ogólnie Jego Całokształt Artystcznyofizyczny 😉