Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amarulka

Listopad 2021

Polecane posty

Hej dziewczyny,

malo tu pisze, bo u mnie w sumie nic sie nie dzieje w orzyszlym tygodniu mam dwie wizyty po ktorych wszystko sie rozjasni 🙂 Poki co staram sie zdrowo jesc i brac witaminy.

od 2-3 dni mam poczucie ze wszystko jest ok.

36 minut temu, AnnazŁodzi napisał:

Serduszka jeszcze nie ma ale lekarz twierdzi ze to nie znaczy ze jest zle - teraz mam usg 6 kwietnia dopiero. 

Badania krwi ok beta powyzej 24 tysiecy już, cukier  w normie, tylko w moczu wyszly mi ketony kilkakrotnie ponad normę...

Ja mam 7 wizyte. Nie stresuj się napewno będzie wszystko dobrze. U mnie tez nie było jeszxze serduszka 

Wiem że jest jeszcze czas na serduszko - ale chyba nie umiem się nie stresować 😞 zbyt wyboistą drogę przeszliśmy w międzyczasie...

1 godzinę temu, AnnazŁodzi napisał:

Wiem że jest jeszcze czas na serduszko - ale chyba nie umiem się nie stresować 😞 zbyt wyboistą drogę przeszliśmy w międzyczasie...

Będzie dobrze u mnie wedle miesiczki to 6tydz a wedle usg to był 4 bo mam długie cykle więc  teraz będzie 7.04 wedle miesoaczki 8+ a wedle usg bedzie 6 wię będzie już coś widać  w poniedziałek powtarzam wyniki i bete czy jest przyrost  

Hejo😊 u mnie coraz bardziej nerwowo🙈zaczynam sie stresowac 1 wizyta we wtorek🙈 bedzie to 6 tydz+3 dni. reszta ok😊

Mam tak samo, jutro wizyta, nic sie nie dzieje 😂 dzis 7+4. Czekam zeby zobaczyc serduszko i uslyszec cos krzepiacego od gin 🙂

Dajcie znać jak tam po wizycie ja mam 1 kwietnia przełożyłam wcześniej ze względu na złe wyniki tsh 

U mnie niestety wizyta zostala odwolana bo lekarka przeszla w tryb teleporad na caly kwiecien. Umowilam sie do kogos innego, ale dopiero na przyszly tydzien 🙈 Zwarouje od tego czekania.

Pojutrze mam spotkanie z polozna.

4 minuty temu, Amarulka napisał:

U mnie niestety wizyta zostala odwolana bo lekarka przeszla w tryb teleporad na caly kwiecien. Umowilam sie do kogos innego, ale dopiero na przyszly tydzien 🙈 Zwarouje od tego czekania.

Pojutrze mam spotkanie z polozna.

Te ich całe "teleporady" nic nie dają. Masakra. 

Ja też bardzo się stresuje 😞 Czy dzidziuś rośnie, czy serduszko bije, albo najgorzej czy nie ma jakiś wad 😭 Ja zaraz zwariuje. 

16 minut temu, AnnaMama napisał:

Te ich całe "teleporady" nic nie dają. Masakra. 

Moja jest tez terapeutka i prowadzi terapie kognitywna. Jest wspanialym lekarzem kolo 70. U nas wspolczynnik zachorowan (jestem z Finlandii) w okolicach stolicy jest bardzo wysoki i mial byc wprowadzony lockdown. 
rozumiem ja, ze w takiej sytuacji postanowila zadbac o swoje zdrowie. Mialam nadzieje, ze bedzie juz zaszczepiona i bedzie normalnie przyjmowac. Najgorsze ze anulowali mi wizyte o 14 wczoraj, a wizyta o 9 dzisiaj. Splakalam sie, jakas jestem mocno roztrzesiona i zestresowana. 
nic nie poradze 😞

Witam , ja rowniez mam termin na listopad 2021, dokładnie 21.11 i jestem obecnie w 7 tygodniu ciazy. 

3 minuty temu, AnnaMama napisał:

Hej Emi, zapraszamy Cię na nasz wątek! 

Dziękuje bardzo 🙂 

A gdzie mieszkasz w Japonii? Ja byłam dwa razy, raz w Jokohamie, a dugi raz zwiedzałam Tokio, piękny kraj... Twój mąż też pochodzi z Japonii? 

Ja mieszkam w Tokio, chociaz wczesniej mieszkalismy w Akiruno, moj maz pochodzi z Japonii. 

Czesc😊 ja mam dzis pierwsza wizyte na 17.40. Dam znac wieczorkiem. Narazie to jestem klebkiem nerwow🙈

Amarulka trzymaj sie😘 obys jak najszybciej dostala sie do lekarz... Buu co za czasy🤦

Witaj Emi i gratulacje😘

8 minut temu, Agne napisał:

Czesc😊 ja mam dzis pierwsza wizyte na 17.40. Dam znac wieczorkiem. Narazie to jestem klebkiem nerwow🙈

Amarulka trzymaj sie😘 obys jak najszybciej dostala sie do lekarz... Buu co za czasy🤦

Witaj Emi i gratulacje😘

Na pewno dzidzia bedzie zdrowa 

ja sie stresuje przed badaniami prenatalnymi... Zeby dzidzius byl zdrowy.... Chociaz to dopiero w 12 tyg

Dziewczynki kochane😊 ciaza potwierdzona😊 dzidzius 1. Serduszko bije❤ nastepna wizyta za 2 tyg. A narazie sterta badan krwi🙈. Sciskam kazda z osobna😘

Agne gratulacje ❤️ 

Ja dzisiaj o 11:20 naszego czasu miałam wizyte ❤️ I na razie tez jest ok ❤️ Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy ❤️ 

U nas jest wcześnie rano, u was pewnie już wieczorek 🌕 

Super, że mieszkasz w Japonii zazdroszczę Ci 😍 A masz jakąś pracę? I czy umiesz porozumiewać się w języku japońskim?

Agne gratulacje dla was ❤️ ! 

Pozdrowionka 

Tak mam pracę, i potrafię porozumiewać się w języku japońskim bo sama go studiowałam 🙂 U nas godzina 17:30 🙂