4545masz przejebane 0 Napisano Marzec 10, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4545masz przejebane 0 Napisano Marzec 10, 2021 No bo to było w ten sposób że prawiła komplementy słodkie słówka różne podteksty a potem okazało się ze jej się podobał mój brat i ona mnie podrywała tylko dla tego żebym jom zapraszał na chatę żeby mogła sobie z nim pogadać i wgl to na końcu okazało się że ja i mój brat jej się podobalismy ale jom to nie interesowało tylko ona na kasę leciała i jak kogoś tylko nie było w pokoju to kasa ginęła a najgorsze jest to że ja się w niej naprawdę zakochałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 10, 2021 to odkochaj sie czym prędzej bo to nic nie warta kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4545masz przejebane 0 Napisano Marzec 10, 2021 To nie jest takie proste proboje przestać myśleć ale to nie jest takie łatwe proboje no już to będzie z 1 miesiąc i nic nie wiem jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 10, 2021 41 minut temu, 4545masz prze...e napisał: To nie jest takie proste proboje przestać myśleć ale to nie jest takie łatwe proboje no już to będzie z 1 miesiąc i nic nie wiem jak to zrobić To tylko ślepe zauroczenie. Najlepiej będzie, jak założysz konto na jakimś portalu randkowym i zaczniesz poznawać inne, a gwarantuję Ci, że szybko zapomnisz o tamtej złodziejce. Nie warto kimś takim zawracać sobie głowy. Głowa do góry i powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 11, 2021 7 godzin temu, 4545masz prze...e napisał: To nie jest takie proste proboje przestać myśleć ale to nie jest takie łatwe proboje no już to będzie z 1 miesiąc i nic nie wiem jak to zrobić To bardzo krótko. Jeśli nie minie po pięciu latach, wróć po poradę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4545masz przejebane 0 Napisano Marzec 11, 2021 22 godziny temu, downhiil napisał: to odkochaj sie czym prędzej bo to nic nie warta kobieta Nie jest łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 11, 2021 14 godzin temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Normalnie się tak nie pisze. Przecież to prowo... Prowo, nie prowo... To jest forum a nie zabawa w jakieś zgadywanki Ktoś może nie umie się bezbłędnie wysłowić, a też potrzebuje dobrej rady, więc pomagamy jak umiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach