Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4545masz przejebane

Co zrobić jeśli dziewczyna zabawiła się twoimi uczuciami

Polecane posty

No bo to było w ten sposób że prawiła komplementy słodkie słówka różne podteksty a potem okazało się ze jej się podobał mój brat i ona mnie podrywała tylko dla tego żebym jom zapraszał na chatę żeby mogła sobie z nim pogadać i wgl to na końcu okazało się że ja i mój brat jej się podobalismy ale jom to nie interesowało tylko ona na kasę leciała i jak kogoś tylko nie było w pokoju to kasa ginęła a najgorsze jest to że ja się w niej naprawdę zakochałem 

41 minut temu, 4545masz prze...e napisał:

To nie jest takie proste proboje przestać myśleć ale to nie jest takie łatwe proboje no już to będzie z 1 miesiąc i nic nie wiem jak to zrobić  

To tylko ślepe zauroczenie. Najlepiej będzie, jak założysz konto na jakimś portalu randkowym i zaczniesz poznawać inne, a gwarantuję Ci, że szybko zapomnisz o tamtej złodziejce. Nie warto kimś takim zawracać sobie głowy. Głowa do góry i powodzenia!  🙂

7 godzin temu, 4545masz prze...e napisał:

To nie jest takie proste proboje przestać myśleć ale to nie jest takie łatwe proboje no już to będzie z 1 miesiąc i nic nie wiem jak to zrobić  

To bardzo krótko. Jeśli nie minie po pięciu latach, wróć po poradę. 😉

14 godzin temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał:

Normalnie się tak nie pisze. Przecież to prowo...

Prowo, nie prowo... To jest forum a nie zabawa w jakieś zgadywanki 🙄

Ktoś może nie umie się bezbłędnie wysłowić, a też potrzebuje dobrej rady, więc pomagamy jak umiemy.