Kusicielka 32 Napisano Marzec 11, 2021 17 minut temu, downhiil napisał: jest jeszcze cos co wskazuje ze chyba chce porozmawiać ale nie wiem jak to rozegrać Może powiedz jej na osobności, że masz pewien uczuciowy problem i chciałbyś poprosić kogoś o radę, na przykład ją, bo wydaje Ci się odpowiednią osobą do udzielania rad, ale najlepiej po pracy, żeby inni pracownicy nie słyszeli Waszej rozmowy, bo będziesz się głupio z tym czuł. Może podczas spaceru w drodze powrotnej z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 12, 2021 6 minut temu, Elciaa29 napisał: Zgadzam się w 100% to jeśli tak to jestem juz spalony i zostal popiół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 6 minut temu, Elciaa29 napisał: Zgadzam się w 100% Leci na nią jak ''szczerbaty'' na suchary w aucie i jeszcze płacz. Miło, chociaż Cię nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 12, 2021 1 minutę temu, NieznajomyOn napisał: Leci na nią jak ''szczerbaty'' na suchary w aucie i jeszcze płacz. Miło, chociaż Cię nie znam. a jak ona też leci to źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: to jeśli tak to jestem juz spalony i zostal popiół I musiała Ci to kobieta napisać, żebyś zrozumiał i grzecznie przytaknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: a jak ona też leci to źle? Gdyby na Ciebie leciała i była nawet nieśmiała, to miałbyś klasę jako facet i zagadał konkret, a Ty wolisz użalać się na forum i pytać miliony razy o to samo nawet kobiet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: to jeśli tak to jestem juz spalony i zostal popiół Życie będziesz miał nauczkę na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 5 minut temu, NieznajomyOn napisał: Leci na nią jak ''szczerbaty'' na suchary w aucie i jeszcze płacz. Miło, chociaż Cię nie znam. Wiem czytam jego posty odnośnie tamtej kobiety z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 4 minuty temu, NieznajomyOn napisał: I musiała Ci to kobieta napisać, żebyś zrozumiał i grzecznie przytaknął Może bardziej wiarygodne wtedy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 12, 2021 8 minut temu, NieznajomyOn napisał: Gdyby na Ciebie leciała i była nawet nieśmiała, to miałbyś klasę jako facet i zagadał konkret, a Ty wolisz użalać się na forum i pytać miliony razy o to samo nawet kobiet... sęk w tym że trudno odróznic nieśmiała od niezainteresowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 (edytowany) 7 minut temu, Elciaa29 napisał: Może bardziej wiarygodne wtedy jest Jak widać w poście powyżej raczej nie za bardzo Dobranoc Nieznajoma Edytowano Marzec 12, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 Przed chwilą, NieznajomyOn napisał: ja widać w poście powyżej raczej nie za bardzo Dobranoc Nieznajoma Dobranoc , dziwne trochę bo wszyscy mnie tutaj znają ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: sęk w tym że trudno odróznic nieśmiała od niezainteresowanej No nie wiem , kobieta ogólnie gdy jest zainteresowana to czy nieśmiała czy śmiała to da się po niej to zauważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 12, 2021 spróbuj sie z nia najpierw zakolegować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 12, 2021 Ponieważ większość ludzi łączy pożądanie seksualne z pojęciem miłości, łatwo dochodzą do błędnego mniemania, że się kochają, kiedy pożądają się fizycznie. Jeżeli to nie miłość pobudza pragnienie fizycznego zespolenia, jeżeli miłość fizyczna nie jest równocześnie miłością braterską, nigdy nie prowadzi do związku, który by nie miał charakteru orgiastycznego i nie był przemijający. Pociąg seksualny tworzy na krótko złudzenie związku, a jednak bez miłości „związek” ten pozostawia obcych równie daleko od siebie, jak byli przedtem – zdarza się niekiedy, że zaczynają się siebie wstydzić lub nawet nienawidzić; kiedy znikają złudzenia, dwoje ludzi zaczyna odczuwać wobec siebie chłód i obcość jeszcze wyraźniej niż uprzednio. Czułość nie jest bynajmniej, jak to utrzymywał Freud, sublimacją instynktu seksualnego; jest bezpośrednim wynikiem braterskiej miłości i istnieje zarówno w fizycznej, jak i w niefizycznej formie miłości. Erich Fromm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Marzec 12, 2021 5 godzin temu, Elciaa29 napisał: No nie wiem , kobieta ogólnie gdy jest zainteresowana to czy nieśmiała czy śmiała to da się po niej to zauważyć. OMG ile Ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 12, 2021 5 godzin temu, maxii napisał: spróbuj sie z nia najpierw zakolegować nie da sie gdy juz sa uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 12, 2021 7 godzin temu, Elciaa29 napisał: No nie wiem , kobieta ogólnie gdy jest zainteresowana to czy nieśmiała czy śmiała to da się po niej to zauważyć. ciekawe po czym jak sie taka nie odezwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 12, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: ciekawe po czym jak sie taka nie odezwie? Przecież ciągle twierdzisz, że ona cię kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Marzec 12, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: nie da sie gdy juz sa uczucia Nie rozumiem ? Chcesz z nią być ale nie chcesz się z nią zakolegować, zaprzyjaźnić? To czego Ty właściwie od niej chcesz tak naprawdę? W jaki sposób chcesz ją bliżej poznać ? Coś tu nie gra w tych Twoich wypowiedziach, coś skrywasz, nie piszesz prawdy etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 19 godzin temu, Elciaa29 napisał: Dobranoc , dziwne trochę bo wszyscy mnie tutaj znają ale ok Z widzenia tutaj znam, ale nie miałem okazji rozmawiać z Tobą Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 12, 2021 3 minuty temu, NieznajomyOn napisał: Z widzenia tutaj znam, ale nie miałem okazji rozmawiać z Tobą Miłego wieczoru No tak , z widzenia to ja też Cie znam Wzajemnie miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serce Napisano Marzec 12, 2021 Miłość ma tylko pozytywne aspekty. Coś co wyniszcza, to (za Organkiem)- Niemiłość . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 11 minut temu, Elciaa29 napisał: No tak , z widzenia to ja też Cie znam Wzajemnie miłego wieczoru Z muzycznego widzenia pewnie, bo rzadko pisałem coś poza tym Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 12, 2021 (edytowany) 21 godzin temu, NieznajomyOn napisał: A wiesz, że kobiety wyczuwają strach faceta i wtedy robią odwrót ? Skąd takie wnioski? Według mnie błędne w odniesieniu do niektórych przypadków. Ja zawsze wolałam facetów lekko wycofanych, nawet trochę nieśmiałych, niepewnych niż odważnych, ale natrętnych. Z tymi drugimi czułam się osaczona i często nic z tego nie wychodziło bo od nich uciekałam. Może dlatego, że z nimi wszystko za szybko się działo Edytowano Marzec 12, 2021 przez Kusicielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 12, 2021 2 minuty temu, Kusicielka napisał: Skąd takie wnioski? Według mnie błędne. Ja zawsze wolałam facetów lekko wycofanych, nawet trochę nieśmiałych, niepewnych niż odważnych, ale natrętnych. Z tymi drugimi czułam się osaczona i często nic z tego nie wychodziło bo od nich uciekałam. Może dlatego, że z nimi wszystko za szybko się działo Jak sytuacja trwa i trwa kobieta odpuszcza ,bo Jej brak inicjatywy można tłumaczyć Jego mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 12, 2021 13 godzin temu, downhiil napisał: ciekawe po czym jak sie taka nie odezwie? Ty też ,więc po czym Ona ma wnioskować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 12, 2021 9 minut temu, Kusicielka napisał: Skąd takie wnioski? Według mnie błędne w odniesieniu do niektórych przypadków. Ja zawsze wolałam facetów lekko wycofanych, nawet trochę nieśmiałych, niepewnych niż odważnych, ale natrętnych. Z tymi drugimi czułam się osaczona i często nic z tego nie wychodziło bo od nich uciekałam. Może dlatego, że z nimi wszystko za szybko się działo Nie pisałem o wszystkich przypadkach. Masz prawo, ale zdecydowany i twardy zawsze pociąga bardziej, niż wieczny podchód i jak piszesz kto pierwszy ten... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 12, 2021 a może się zakochaj w innej ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach