Sara01 0 Napisano Marzec 12, 2021 Witam wszystkich serdecznie :) Zwracam się do Was z prośbą o udział w badaniu, które realizuje w ramach pisanej przeze mnie pracy magisterskiej na Uniwersytecie Wrocławskim. Badanie dotyczy nielojalności w relacjach romantycznych i jest ułożone tak, aby udział w nim mogły wziąć zarówno osoby które doświadczyły zdrady jak i te które nie miały z nią styczności w swoim życiu. Badanie jest anonimowe, a wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 10 min. Będę bardzo wdzięczna za udział, a także przekazanie ankiety dalej. W razie jakichkolwiek pytań lub chęci poznania wyników prowadzonego przeze mnie badania zapraszam do kontaktu (na końcu badania adres e-mail) forms.gle/7PoEB6zn5o6x3J28A Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 12, 2021 (edytowany) Wypełniłam. Podałam lata, a nie miesiące. Musisz zmienic pytanie "czy wybaczyłaś zdrade". Wtedy czy ogolnie? Wtedy nie, teraz tak, więc nie można jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie. Miałam dylemat do której odnieść się, bo miałam to wyboru cztery ostatecznie wybrałam tą, która bolała. Edytowano Marzec 12, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach